Să fie spectacol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid şi CFR Cluj se întâlnesc astăzi în primul derby al sezonului Clujenii se tem de forţa ofensivă a giuleştenilor şi au anunţat că vor pune accent pe faza

Rapid şi CFR Cluj se întâlnesc astăzi în primul derby al sezonului

Clujenii se tem de forţa ofensivă a giuleştenilor şi au anunţat că vor pune accent pe faza defensivă.

Astăzi, de la ora 21.45, în direct la GSP TV, Rapid şi CFR Cluj se înfruntă în primul derby al sezonului. Meciul va fi cu adevărat inedit, deoarece în Giuleşti se vor înfrunta două echipe care au în lot, cumulat, 34 de fotbalişti străini. Totodată, derby-ul poate fi văzut şi prin prisma unui război braziliano-argentinian, giuleştenii putându-se lăuda cu cinci brazilieni, iar clujenii cu şase argentinieni.

"Vom juca împotriva unei echipe bune, campioana României. Sper la un spectacol frumos şi să câştigăm. Când o echipă joacă bine, e aproape de victorie. Uneori este posibil să piardă, dar este mai aproape de victorie. Respectăm campioana, are jucători buni, antrenor bun, dar singurul obiectiv este să câştigăm", a spus Peseiro.

Clujul se teme

De partea cealaltă, clujenii se vor baza pe defensivă în faţa unei echipe gazde super-ofensive. "Întâlnim un Rapid schimbat, cu opt străini în formula de start, cu un nou antrenor şi cu o posesie foarte bună a balonului. Tactica noastră pentru acest meci se va baza pe o organizare fără greşeală în defensivă, să riscăm cât mai puţin dar totuşi să reuşim să înscriem", a spus şi Ioan Andone.

Jocul dintre cele două formaţii va fi arbitrat de Aurelian Bogaciu, central ce poartă noroc CFR-ului, care nu a pierdut niciodată în patru meciuri cu el la centru.

Giuleştenii, favoriţi la pariuri

Casele de pariuri îi dau favoriţi pe "alb-vişinii" în disputa cu cei de la Cluj. Rapidiştii au primit o cotă de 2,25 la victorie, în timp ce adversarii au primit o cotă de 2,90. Un egal a primit o cotă de 3,10.

Conform bookmakerilor, în meciul de astăzi se vor marca mai puţin de 2,5 goluri, deşi se întâlnesc două echipe ofensive.

Vreau să le spun fanilor că vom da tot ce este posibil ca să câştigăm şi să facem spectacol. Le cer să nu se bată cu suporterii adversarelor. Cluj e un adversar, nu un duşman.
Jose Peseiro, antrenor Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite