"Mă simt dinamovist!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Opriţa s-a integrat rapid în Şoseaua Ştefan cel Mare şi speră să fie agreat de fanii câinilor Marţi a fost o zi specială în viaţa fotbalistului Daniel Opriţa. Ex-stelistul

Daniel Opriţa s-a integrat rapid în Şoseaua Ştefan cel Mare şi speră să fie agreat de fanii câinilor

Marţi a fost o zi specială în viaţa fotbalistului Daniel Opriţa. Ex-stelistul a îmbrăcat în premieră tricoul roş-albilor cu ocazia participării la primul antrenament sub comanda noului său antrenor, Mircea Rednic, chiar dacă se mai afla sub contract cu Steaua. "Domnul Badea m-a sunat şi mi-a spus că a ajuns la o înţelegere cu domnul Becali".

- Daniel, cum au fost primele antrenamente cu Dinamo?
M-am simţit foarte bine. Am făcut un antrenament normal, practic primul după accidentarea de la genunchiul drept. Bine, nu sunt sută la sută refăcut, mai simt dureri la genunchi, dar la reluarea pregătirilor pentru sezonul viitor voi fi apt.

- Dar cum te-ai simţit când ai intrat în vestiar?
Am avut emoţii. Băieţii m-au primit foarte bine. Bine, noi, fotbaliştii, ne cunoaştem între noi. Nu erau deci astfel de probleme. Ce mai, mă simt bine aici. Mă simt un dinamovist.

- S-a tot vorbit despre sentimentele tale legate de Dinamo?
Nu mai are rost să vorbim pe acest subiect. Pot fi considerat subiectiv, ca şi alţi jucători aflaţi în situaţii similare. Ce pot să mai spun este că prietenii mei ştiu cu adevărat cu cine ţin de mic copil.

- Cei de la Steaua au renunţat prea uşor la tine?
Am plecat în relaţii bune din Ghencea. Despre restul nu mai zic nimic.

- Nici despre acuzaţiile care ţi s-au adus privind viaţa ta de la Bologna, unde ai fost la recuperare?
Vă întreb eu… De câte ori am apărut prin presă implicat în petreceri mondene, scandaluri sau orice altceva? Niciodată. Acesta este răspunsul meu la acele acuzaţii.

- Aştepţi într-un mod anume derby-ul din sezonul viitor?
Nu vreau să mă răzbun pe Steaua, dacă asta vă interesa. Vreau doar să joc pentru Dinamo şi să o fac bine.

- Ţi-e teamă de felul în care vei fi tratat de suporteri?
Nu, deloc. Sunt convins că, dacă voi juca bine, îi voi mulţumi pe fani. Totul depinde doar de mine. Eu am semnat cu Dinamo pentru că sunt convins că pot face treabă bună aici.

- Concurenţa cu N&D te pune pe gânduri?
M-au mai întrebat şi alţii despre asta, dar eu nu joc atacant de felul meu. De doi-trei ani am evoluat mijlocaş la Steaua. Doar după ce s-a accidentat Iacob şi până să fie transferat Thereau am fost urcat în atac. Mă simt bine la mijloc, mai ales pe extreme.

Ze Kalanga vrea să plece

Singurul fotbalist din lotul proaspeţilor campioni care a participat la Campionatul Mondial de anul trecut din Germania, Ze Kalanga, nu mai doreşte să continue activitatea la Dinamo. Angolezul este deranjat de atitudinea conducătorilor clubului faţă de el de astă-iarnă. Atunci, Ze a întârziat la pregătire invocând motive independente de voinţa lui, în timp ce boşii roş-albilor au dat vina pe mijlocaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite