"şepcile roşii" vin tare din urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajutată de pasul greşit făcut de Dacia Mioveni, care a obţinut doar o remiză albă pe terenul celor de la Building Vânju Mare (0-0), Universitatea Cluj, formaţie antrenată de Adi Falub, s-a

Ajutată de pasul greşit făcut de Dacia Mioveni, care a obţinut doar o remiză albă pe terenul celor de la Building Vânju Mare (0-0), Universitatea Cluj, formaţie antrenată de Adi Falub, s-a apropiat la doar un punct de şefia seriei.
Chiar dacă le-au lipsit două piese importante din atac, Sântejudean şi Stoianof, ambii accidentaţi, "şepcile roşii" au trecut fără probleme de FCM Reşiţa, chiar pe terenul acesteia, cu scorul de 3-1. Clujenii au marcat prin Goga (9), Sabo (14) şi Szekely, cu şase minute înainte de finalul partidei, la capătul unei întâlniri pe care au controlat-o în totalitate, pentru reşiţeni înscriind Izvernari (49). Altfel, ardelenii sunt foarte aproape de a-i înregimenta pe camerunezul Ekwalla Terry şi pe Bogdan Petre. "Sunt mulţumit de ce mi-au arătat până acum. Prestaţiile lor sunt bune. Săptămâna aceasta voi lua o hotărâre definitivă în ceea ce-i priveşte", a spus antrenorul alb-negrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite