A scăpat de singurătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o săptămână în care nu a avut partener, pugilistul Ionuţ Gheorghe are acum un coleg de cameră în satul olimpic, în persoana jucătorului de tenis Victor Hănescu Speranţă a

După o săptămână în care nu a avut partener, pugilistul Ionuţ Gheorghe are acum un coleg de cameră în satul olimpic, în persoana jucătorului de tenis Victor Hănescu

Speranţă a boxului românesc într-o medalie la Jocurile Olimpice de la Beijing, Ionuţ Gheorghe se antrenează asiduu în aceste zile.

Gheorghe se simte bine la Beijing. El a găsit ceva timp pentru relaxare şi a fost în vizită la Marele Zid Chinezesc. Ionuţ Gheorghe s-a acomodat rapid în satul olimpic şi imediat după sosire s-a orientat spre o cameră cât mai spaţioasă.

După o primă vizionare, pugilistul român a găsit şi locul perfect în care să se relaxeze şi să se reculeagă după intensele şedinţe de pregătire. Boxerul din Constanţa a ales să stea chiar în camera rezervată tenismanului Victor Hănescu şi se simte mult mai bine ca la Olimpiada de la Atena, de acum patru ani, unde a obţinut medalia de bronz.

"Satul Olimpic de aici nu se compară cu ceea ce a fost la Atena. Şi mă refer aici la tot ceea ce ţine de organizare. Am o cameră spaţioasă, care trebuia să fie a lui Hănescu, dar, cum am ajuns primul, am reuşit să o iau eu.

De curând a venit şi Victor şi este mult mai bine, pentru că am şi un coleg de apartament acum", a declarat Ionuţ. În rest, pugilistul nu a uitat nici de plimbări şi a ales să petreacă câteva ceasuri la Marele Zid Chinezesc, un monument cunoscut în lumea întreagă.

Trece la profesionişti

Jocurile Olimpice de la Beijing vor fi ultimele pentru Ionuţ Gheorghe din postura de pugilist amator. El va trece imediat după Olimpiadă la profesionişti, unde speră să devină celebru.

Până atunci, pugilistul de 24 de ani are de trecut prin clipe grele. Imediat după întrecerile de la Beijing, pe boxer îl aşteaptă un proces greu, după accidentul petrecut în urmă cu doi ani. Atunci, maşina în care se afla a lovit un alt autoturism, iar două persoane şi-au pierdut viaţa. Ionuţ a declarat că totul s-a petrecut din cauza unei defecţiuni şi speră ca acest lucru să se dovedească şi la proces.

Doi boxeri români la Beijing

Pugilismul românesc nu va avea decât doi reprezentanţi la Jocurile Olimpice de la Beijing. Constănţeanul Ionuţ Gheorghe, medaliat cu bronz în urmă cu patru ani la Atena, va boxa la categoria 64 de kilograme, în timp ce Popescu Georgian ne va reprezenta la categoria 60 de kilograme.

Mă simt mai în formă decât la Atena. Pot urca pe podium la Beijing
Ionuţ Gheorghe, boxer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite