Cine scapă de locul 15?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru formaţii din primul eşalon, aflate pe poziţiile 12-15, vor lupta pe viaţă şi pe moarte pentru a evita clasarea la finalul campionatului pe primul loc retrogradabil Mai sunt opt

Patru formaţii din primul eşalon, aflate pe poziţiile 12-15, vor lupta pe viaţă şi pe moarte pentru a evita clasarea la finalul campionatului pe primul loc retrogradabil

Mai sunt opt etape din Liga I, iar competiţia internă are două zone fierbinţi: locul doi, care trimite o echipă în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, şi locul 15, primul retrogradabil.

Dacă lupta între formaţiile fruntaşe este pasionantă, foarte interesantă este şi cea pentru evitarea retrogradării.

Dacă Jiul şi Naţional s-au resemnat cu gândul că în sezonul viitor vor evolua în Liga a II-a, iar Argeşul are doar şanse teoretice de a se salva, echipa aflată pe locul 15, Ceahlăul, speră să depăşească măcar una dintre cele trei formaţii care au doar două puncte mai mult, Craiova, UTA sau Farul. Cheia acestei înfruntări în patru va sta atât în întâlnirile directe, dar şi în programul fiecăreia dintre combatante. Farul joacă doar cu una dintre contracandidate pe teren propriu, Craiova, dar va da piept cu două forţe, Dinamo şi CFR, chiar în ultima etapă. UTA va întâlni Ceahlăul şi Ştiinţa (chiar în ultima etapă, pe "Oblemenco"), în schimb a scăpat de echipele tari din Liga I. Oltenii au un meci de foc peste două etape, la Piatra Neamţ, însă va juca acasă cu formaţii blazate, ca Jiul sau Naţional.

Geolgău şi Cristescu, la loc comanda

Între timp, Geolgău şi Cristescu au revenit asupra deciziei de a demisiona, pentru a păstra liniştea la Universitatea. Cel mai dificil program este al Ceahlăului, pentru că moldovenii se vor ciocni de trioul bucureştean Steaua, Dinamo, Rapid, echipe care nu vor face niciun compromis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite