"Câinii" premiază cu 2.000 € fiecare gol în poarta Unirii - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre modalitatea de a-i motiva pe dinamovişti, supărarea lui Becali şi furia suporterilor rapidişti. Printre alte subiecte, Mititelul trebuia să-l lase pe Costea să plece, iar Cristian Săpunaru, nu regretă venirea la Rapid.

"Câinii" premiază cu 2.000 € fiecare gol în poarta Unirii

Dinamo premiază orice reuşită diseară la Urziceni ca să obţină prima victorie pe terenul Unirii, scrie Gazeta Sporturilor. "O victorie la Urziceni ne-ar aduce mai aproape de locul 1. E genul de meci care face 6 puncte, nu doar 3", a spus Cristi Borcea. "Dacă pierdem, nu mai avem şanse la titlu, ieşim din cursă total", adaugă preşedintele executiv. Pentru a-i motiva pe elevii lui Ţălnar, şefii au de gând să premieze consistent un succes la Urziceni. Pe lângă prima totală de echipă, de 50.000 de euro, fiecare dinamovist care va marca diseară în poarta ialomiţenilor va mai câştiga cîte 2.000 de euro. Bonusul va fi încasat în cazul în care Dinamo câştigă partida.

Gigi Becali: "Mi-aş dori ca nenorocitul de Prunea să stea 29 de zile acolo unde am stat şi eu"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a tunat la adresa lui Florin Prunea la GSP TV, unde era invitat şi Marian Iancu. "Ştii ce mi-aş dori, Mariane? Nenorocitul ăsta de Prunea să stea şi el 29 de zile unde am stat noi", i s-a adresat Becali finanţatorului bănăţean. Amintindu-şi că este postul Paştelui, patronul din Ghencea a schimbat tonul: "E, glumesc, nu le-aş dori asta nici duşmanilor mei"

Fanii s-au dus la tribuna oficială dupa Copos şi Manea: "Ne băgaţi în B!"

Sute de fani rapidişti care părăseau stadionul Giuleşti după meciul cu Craiova şi-au vărsat nervii pe Manea şi Copos, potrivit Sport.ro."Ne băgaţi în B!", le-au strigat fanii rapidişti lui Manea şi Copos. Rapid a pierdut dramatic acasă cu Craiova, după ce Gângioveanu a marcat unicul gol al meciului în minutul 92. Suporterii echipei Rapid au afişat două bannere cu mesajele: "Regulamentele voastre de doi bani nu pot strica o prietenie de 30 de ani" şi "Orgolii copilăreşti, ambiţii necontrolate, luptaţi nu pentru banderole ci pentru rezultate".

Cârţu: "Mititelu trebuia să îl lase pe Costea să plece"

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, este de părere că Florin Costea, actuala vedetă a grupării din Bănie , ar fi trebuit să fie lăsat să plece, atunci când a avut oferte."Mititelu a greşit tare mult cu Costea. Trebuia să îl lase să plece, atunci când a avut oferte. Nu s-au gândit niciodată la soarta jucătorului. Ăsta e portretul finanţatorului din România. Se gândeşte mai puţin la ce trebuie să facă şi pentru binele unui jucător şi mai mult la interesul lui" a declarat Sorin Cârţu, la Sport Total FM.

"Nu îmi pare rău ca am revenit la Rapid!"

Cristian Săpunaru, care a jucat sâmbătă primul său meci la Rapid după 690 de zile, a declarat că nu regretă revenirea în Giuleşti şi anunţă că nu va ceda în lupta pentru titlu. "Nu îmi pare rău că am revenit la Rapid, nu mi-ar părea rău niciodată. Asta este, am pierdut, aşteptăm meciul următor. Ne vom bate până la sfârşit pentru titlu", a spus Săpunaru citat de Prosport.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite