Pentru salvarea onoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Fotbaliştii Stelei susţin că trebuie să joace exemplar diseară cu Slavia pentru că ar fi penibil pentru ei să termine grupa Ligii Campionilor fără niciun punct. De partida cu Slavia

>> Fotbaliştii Stelei susţin că trebuie să joace exemplar diseară cu Slavia pentru că ar fi penibil pentru ei să termine grupa Ligii Campionilor fără niciun punct.

De partida cu Slavia Praga se leagă ultimele speranţe ale steliştilor de a mai câştiga puncte în această ediţie a Ligii Campionilor. Cu tolba goală până acum, roş-albaştrii mai speră chiar la primăvara europeană a Cupei UEFA posibilă numai în cazul în care înving Slavia, obţin o remiză pe terenul lui Arsenal, şi cehii pierd în ultimul lor meci. Nicoliţă va absenta, fiind indisponibil o săptămână.

Suporterii stelişti nu s-au înghesuit la casele de bilete nici după victoria favoriţilor în faţa rivalilor de moarte de la Dinamo. Cele patru înfrângeri consecutive din Liga Campionilor au făcut ca doar 10.000 de bilete să fie vândute până ieri-seară.

Misiunea principală a echipei din Ghencea a devenit evitarea situaţiei penibile de a ieşi din competiţie fără să câştige vreun punct. "Trebuie neapărat să câştigăm meciul cu Slavia, iar apoi să încercăm să obţinem cel puţin un egal la Londra.

Ar fi ruşinos să terminăm această grupă fără niciun punct", a spus Dorin Goian.
Steaua nu va putea conta în partida din această seară pe mijlocaşul Bănel Nicoliţă, care s-a ales cu o contuzie la glezna dreaptă în partida cu Dinamo. În afară de partida cu Slavia, roş-albaştrii mai au de jucat un meci pe terenul lui Arsenal, cea mai valoroasă echipă din Grupa H.

Dică: "Ar fi bine să plec"

Cel mai bun jucător al Stelei din ediţia trecută a Ligii Campionilor, Nicolae Dică, spune că ar fi bine şi pentru el, şi pentru club să părăsească gruparea din Ghencea în iarnă: "Mai am de jucat la Steaua, nu ştiu ce va fi în viitor, eu mai am patru ani de contract.

După aceste jocuri din toamnă va veni vacanţa şi vom vedea ce se va întâmpla. Dacă va fi să plec, ar fi bine pentru mine şi pentru Steaua, iar dacă voi rămâne aici, îmi voi face treaba cât mai bine", a explicat fotbalistul care a acordat un interviu şi revistei oficiale a UEFA.

În meciul tur, din 19 septembrie, scor 2-1, Belaid (stânga) l-a blocat bine pe Lovin (unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei). Diseară, mijlocaşul vrea revanşa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite