Cum s-a împărţit şpaga stelistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a dezvăluit că a cheltuit un milion de euro pentru ca Dinamo să învingă pe CFR Cluj, sezonul trecut, şi a deschis drumul Stelei spre Ligă Şeful din Ghencea a plătit un

Patronul Stelei a dezvăluit că a cheltuit un milion de euro pentru ca Dinamo să învingă pe CFR Cluj, sezonul trecut, şi a deschis drumul Stelei spre Ligă

Şeful din Ghencea a plătit un milion de euro directorului executiv Cristi Borcea, antrenorului Mircea Rednic şi jucătorilor de la Dinamo pentru a o ajuta pe Steaua să prindă sezonul trecut locul doi în dauna lui CFR Cluj. Victoria "câinilor" în faţa ardelenilor a fost unul dintre factorii care au stricat atmosfera din vestiarul campioanei ceva mai târziu.

Gigi Becali a risipit misterul care învăluia cel mai controversat meci al sezonului trecut. Pe 8 mai, Dinamo învingea cu 1-0 pe CFR Cluj şi asigura Stelei locul doi care o califica în preliminariile Ligii Campionilor. Preţul victoriei "câinilor" a fost mereu amintit de Becali, acela de un milion "de lei ca să nu intervină procuratura".

"Parchetul n-o să afle nimic de la mine"

Luni seară, în cadrul emisiunii "Naşul" de la B1 TV, Becali a dezvăluit cine şi câţi bani a luat. "I-am dat lui Borcea 300 de lei, la echipă, 500 de lei şi lui Rednic, 200 de lei. Important a fost Rednic, ceilalţi nu au ştiut nimic de el, am vrut aşa ca să lupte pentru mine. Le-am spus după ce s-a terminat meciul. Să rugăm Parchetul să nu mai intervină, că n-o să afle nimic de la mine, o să spun că am minţit. Borcea voia 300 pentru jucători şi 500 pentru el, dar eu am vrut invers.

M-am ofticat după meci când mi-a zis Rednic că trebuia să scoată vreo cinci la pauză... Adrian Cristea a dat golul şi a ridicat din umeri că îi părea rău", a povestit Becali, care prin acest meci a dat o dublă lovitură, tensionând iremediabil relaţia dintre jucători şi antrenor la Dinamo. "Gigi nu ne-a dat niciun ban ca să batem pe CFR. Pot să merg cu el la biserică să jurăm cu mâna pe Biblie, pentru că sunt curat", a replicat, ieri, Borcea.

Nu şi-a respectat cuvântul dat propriilor jucători

Dacă pentru dinamovişti a avut bani, în ceea ce-i priveşte pe propriii jucători, Becali este mai zgârcit. Deşi a anunţat o primă de calificare în Liga Campionilor de 150.000 de dolari, se pare că banii luaţi de fiecare stelist în parte se învârtesc în jurul sumei de 100.000 de dolari, spre nemulţumirea elevilor lui Hagi care se aşteptau la altceva!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite