Ce mare ruşine: CFR Cluj-Anorthosis 1-3!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Ioan Andone a pierdut acasă în faţa ciprioţilor de la Anorthosis. Trică, din penalty, a marcat singurul gol al ardelenilor în meciul de ieri de la Cluj. Lui CFR Cluj nu i-a

Trupa lui Ioan Andone a pierdut acasă în faţa ciprioţilor de la Anorthosis.

Trică, din penalty, a marcat singurul gol al ardelenilor în meciul de ieri de la Cluj.

Lui CFR Cluj nu i-a priit statutul de favorită. Echipa lui Ioan Andone şi-a făcut planuri mari când a aflat că va întâlni pe Anorthosis Famangusta în turul doi preliminar al Cupei UEFA, însă a sfârşit prin a-şi vedea şansele de calificare aproape compromise după prima manşă. Anorthosis a deschis scorul în minutul 42, prin Zlogar şi s-a desprins graţie reuşitelor lui Boaventura (49) şi Sosin (60), în faţa a peste 10.000 de fani clujeni.

Eugen Trică, din penalty, a redus din diferenţă cu 20 de minute înainte de final, însă nu scorul a fost marea problemă a clujenilor aseară, ci jocul. Returul, pe 30 august Văzută ca una dintre pretendentele la titlu, trupa ardeleană a fost clar inferioară ciprioţilor şi, cel mai probabil, va trebui să mai aştepte cel puţin un sezon pentru a prinde grupele UEFA. Clujenii vor avea nevoie de un miracol pe 30 august, în Cipru, când va avea loc returul. Dacă va reuşi să elimine pe Anorthosis, CFR va mai avea un singur pas până la grupe - turul întâi al Cupei UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite