"Vă rupem picioarele!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Egalul Rapidului din meciul cu Oţelul i-a scos din minţi pe suporterii echipei giuleştene. Astfel, după joc, mai bine de 50 de fani i-au aşteptat pe elevii lui Răzvan Lucescu pentru a

Egalul Rapidului din meciul cu Oţelul i-a scos din minţi pe suporterii echipei giuleştene. Astfel, după joc, mai bine de 50 de fani i-au aşteptat pe elevii lui Răzvan Lucescu pentru a le cere socoteală.

"Vă rupem picioarele", a fost ameninţarea cel mai des întâlnită, iar singurul care a avut curajul să discute cu fanii a fost Ionel Ganea, căruia i s-a cerut să-i rupă în bătaie pe jucători. "Treziţi-vă! Aţi venit, aţi luat saci de euro. Nu mai e vina lui Copos. Ce să vă facem, să vă omorâm? Am tăcut din gură toate meciurile. Dacă aş fi în locul vostru, mi-ar fi ruşine să îmbrac tricoul Rapidului", le-a transmis şi preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gheorghe Răducanu. Mai puţin dur a fost însă Răzvan Lucescu, dar şi acesta pare să fi ajuns la capătul răbdării: "Multe goluri primite, e inacceptabil!", a declarat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite