Fără români la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ieri, turneul din Australia a rămas fără români, Andreea Vanc, ultima noastră reprezentantă, fiind eliminată în turul doi al probei de dublu. Perechea Vanc/ Maret Ani (Estonia) a pierdut,

De ieri, turneul din Australia a rămas fără români, Andreea Vanc, ultima noastră reprezentantă, fiind eliminată în turul doi al probei de dublu. Perechea Vanc/ Maret Ani (Estonia) a pierdut, cu 1-6, 3-6, în faţa perechii Lisa Raymond (SUA)/Samantha Stosur (Australia), în numai 53 de minute. Meciul a fost dominat autoritar de către favoritele numărul 1 ale turneului, iar acest lucru este reflectat şi de către statistică. Cuplul americano-australian a câştigat 88 la sută din punctele puse în joc în momentul în care s-au aflat la serviciu, spre deosebire de 45 la sută cât a reuşit perechea Vanc/Ani. În plus, Raymond/Stosur a obţinut patru break-uri, în timp ce cuplul româno-estonian nu a reuşit nici un break. O diferenţă semnificativă s-a înregistrat şi în ceea ce priveşte numărul de puncte câştigătoare, 59 pentru învingătoare, spre deosebire de 33 pentru învinse.
Santoro l-a eliminat pe Gaudio
Francezul Fabrice Santoro, care, în turul doi, a trecut de Andrei Pavel, a furnizat surpriza zilei de ieri, eliminându-l pe favoritul numărul 8, argentinianul Gaston Gaudio. Santoro s-a impus în cinci seturi, scor 6-3, 6-2, 5-7, 1-6, 6-4, într-un meci care a durat patru ore şi 20 de minute. "După al treilea set am fost foarte obosit. Dacă aş fi jucat la capacitatea maximă al patrulea set şi l-aş fi pierdut, nu mai aveam şanse să câştig. Cred că a fost o decizie bună să mă relaxez, iar acest lucru mi-a permis să ajung în turul patru", a spus Santoro. Partida s-a desfăşurat pe o căldură infernală, temperatura la nivelul solului atingând 50 de grade Celsius.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite