Am rezistat în faţa Cubei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentin Niculescu l-a învins pe campionul mondial Hernandez Ugas Băieţii pregătiţi de Relu Auraş au făcut faţă onorabil duelului cu cea mai puternică reprezentativă din lume,

Florentin Niculescu l-a învins pe campionul mondial Hernandez Ugas

Băieţii pregătiţi de Relu Auraş au făcut faţă onorabil duelului cu cea mai puternică reprezentativă din lume, Cuba, "brazilienii boxului", aşa cum sunt numiţi conaţionalii lui Fidel Castro.

În cele din urmă, a fost o înfrângere cu 7-2 a românilor, care însă au lăsat o bună impresie celor prezenţi joi seară la clubul Bamboo din Capitală. Sub privirile consilierului prezidenţial Octavian Belu, constănţeanul Florentin Niculescu a produs surpriza serii, după ce l-a depăşit la puncte pe campionul mondial Hernandez Ugas Yordenis, în duelul de la categoria 60 de kilograme. Cealaltă victorie a românilor a venit la categoria 81 de kilograme, unde Constantin Bejenaru a dispus după un meci extrem de spectaculos de Yusiel Napoles Marcillan.

În meciul-vedetă de la 64 de kilograme, medaliatul cu bronz la JO din 2004, Ionuţ Gheorghe, a pierdut la limită în faţa lui Inocente Fiss Carballosa, cel care îl învinsese şi la Campionatul Mondial din 2005.

Boxerul nostru a fost nemulţumit însă de decizia arbitrilor. "Se pare că arbitrii noştri nu ţin cu noi. Aveam nevoie să-mi iau revanşa în faţa lui Fiss, dar asta e", a răbufnit Ionuţ, la finalul meciului cu boxerul cubanez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite