Îşi revine Sevilla?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Juande Ramos dă senzaţia că a depăşit perioada slabă, învingând sâmbătă seară ultima clasată din campionatul spaniol, Levante Deţinătoarea ultimelor două ediţii a

Trupa lui Juande Ramos dă senzaţia că a depăşit perioada slabă, învingând sâmbătă seară ultima clasată din campionatul spaniol, Levante

Deţinătoarea ultimelor două ediţii a Cupei UEFA pare că începe să joace din nou excelent. Asta chiar înainte de meciul cu Steaua de pe stadionul "Ramon Sanchez Pizjuan", programat mâine, în Liga Campionilor, de la ora 21.45 (în direct pe Pro TV).

Dacă Steaua şi-a amânat meciul de campionat cu Gloria Bistriţa, andaluzii au învins, în deplasare, scor 2-0, ultima clasată din Primera, Levante. Brazilianul Luis Fabiano a rezolvat ecuaţia partidei în minutele 6 şi 13, confruntare în care oaspeţii n‑au putut conta pe vedeta Kanoute, încă nerefăcut după o accidentare mai veche. FC Sevilla ocupă locul 6 în clasament, cu 11 puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

"Sperăm ca acest meci să reprezinte un nou punct de pornire, cu rezultate foarte bune. Am traversat o perioadă mai slabă, dar acum sunt pe val. N-aveam altă variantă cu Steaua decât victoria", a declarat la finalul partidei Luis Fabiano, atacantul de 27 de ani al formaţiei pregătite de Juande Ramos.

Lovin şi Golanski au rămas la Bucureşti

Steaua a făcut ieri-dimineaţă deplasarea spre Sevilla şi s-a cazat la prânz la hotelul Barcelo Renacimiento, stabiliment de patru stele din centrul oraşului spaniol. Antrenorul Massimi Pedrazzini are la dispoziţie un lot de 20 de fotbalişti, din care doi nu vor fi trecuţi pe foaia de joc.

N-au făcut deplasarea la Sevilla Florin Lovin (entorsă la glezna stângă), Pawel Golanski (contractură la coapsă), mai vechii accidentaţi Pleşan, Rădoi şi Ghionea, însă nici portarul Vâtcă şi fundaşul Ninu (ambii neconvocaţi).

Deja românii din zonă şi-au achiziţionat bilete la partida de mâine-seară, la meci urmând să asiste în jur de 3.000 de fani ai echipei din Ghencea.

Ne arbitrează italianul Rosetti

Meciul de pe "Sanchez Pizjuan" va fi condus de o brigadă italiană, avându-l la centru pe Roberto Rosetti. Acesta a mai condus la centru meciul Cehia - România, scor 1-0, din preliminariile CM-2006, dar şi amicalul de poveste România - Germania, scor 5-1, disputat în Giuleşti în aprilie 2004. Rosetti este director de spital, are 40 de ani, şi este arbitru FIFA din 2002, iar acum un sezon a fost ales cel mai bun arbitru din Serie A.

Ultimele cinci partide jucate de Sevilla în Primera

1-2 cu FC Barcelona (deplasare)

2-3 cu Espanyol (acasă)

0-2 cu Real Zaragoz (deplasare)

0-1 cu Deportivo La Coruna (acasă)

2-0 cu Levante (acasă)

>> Sunt convins că putem învinge la Sevilla. Cu Arsenal am jucat bine, dar am avut ghinion. Sper ca acum să ne impunem.

Adrian Ilie,
manager general FC Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite