Doar o repriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut, la Koln, amicalul contra Germaniei. Tricolorii au evoluat bine doar primele 45 de minute după care au fost puşi la punct de către nemţi. Neînvinşi. Aşa se prezentau

România a pierdut, la Koln, amicalul contra Germaniei. Tricolorii au evoluat bine doar primele 45 de minute după care au fost puşi la punct de către nemţi.

Neînvinşi. Aşa se prezentau aseară tricolorii înaintea amicalului de la Koln, cu Germania. Elevii lui Piţurcă au început foarte bine, dar s-au întrecut în greşeli în repriza a doua.

Nemţii au profitat şi au reuşit să se revenşeze după acel 1-5 înregistrat în aprilie la Bucureşti.

Încă din primul minut, fotbaliştii români sau năpustit cu tupeu spre poarta lui Hildebrand. Ba chiar au reuşit să-i reducă la tăcere pe spectatori. Goian a profi tat de excelenta centrare a lui Mutu şi a demonstrat că ştie să marcheze şi cu piciorul. Nemţii, puţin debusolaţi de acest start de meci nu au reacţionat pe moment.

Elevii lui Piţurcă au jucat în continuare dezinvolt şi au arătat minute bune ca o echipă de fi rst class. Cu moralul rănit, germanii au început să se pună serios pe treabă, dar Coman a arătat că va fi concurenţă acerbă pentru postul de titular la naţională. Din păcate, Chivu a părăsit accidentat terenul după doar 23 de minute de joc, resimţind dureri la umărul stâng. Ovidiu Petre a profi tat de ocazie şi şi-a mai spălat din păcatele de la Minsk. Totuşi, la pauză a fost egal, presiunea gazdelor fi ind concretizată de Schneider.

Asemenea dina moviş tilor în returul de la Bucureşti cu lazialii, tricolorii au evoluat foarte slab în repriza a doua. Nemţii n-au aşteptat prea mult invitaţia şi au început să facă spectacol. Au profi tat şi de o gafă a lui Coman şi au obţinut la fi nal o victorie mai mult de moral Tricolorii însă la fi nal erau cu gândul în Albania, acolo unde Olanda a bătut abia în minutul 94!

Nu sunt supărat. Am condus cu 1-0, dar concentrarea noastră a durat 40 de minute. Chivu ar putea rata meciul cu Olanda Victor Piţurcă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite