Au mai rămas 5 zile până la Olanda - România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Refuzaţii" înscriu, Chivu e aut 100% Sergiu Radu şi Laurenţiu Reghecampf, doi dintre jucătorii din Bundesliga care nu au fost convocaţi pentru meciul cu Olanda, au reuşit să înscrie

"Refuzaţii" înscriu, Chivu e aut 100%

Sergiu Radu şi Laurenţiu Reghecampf, doi dintre jucătorii din Bundesliga care nu au fost convocaţi pentru meciul cu Olanda, au reuşit să înscrie sâmbătă. Titular în deplasarea de la Hertha Berlin, Sergiu Radu a dus victoria pentru echipa sa, Energie Cottbus, marcând singurul gol al meciului, după o acţiune plecată de la Vlad Munteanu. Reghecampf a marcat un gol din penalty pentru Alemannia, echipa din Aachen învingând pe teren propriu pe Arminia Bielefeld, scor 2-0. În Rusia, Răzvan Cociş, jucător chemat de Piţurcă pentru partida cu Olanda, a înscris primul său gol într-un meci oficial pentru Lokomotiv Moscova. Românul a semnat a doua reuşită a moscoviţilor în meciul cu Rubin Kazan (2-1).

Formaţia olandeză Ajax Amsterdam, la care evoluează fundaşul român George Ogăraru, a zdrobit în deplasare, cu scorul de 5-1, campioana PSV Eindhoven. Ogăraru a fost titular şi a jucat toate cele 90 de minute având o evoluţie apreciată. Golurile "lăncierilor" au fost marcate de Huntelaar (18,72), Sneijder (44), Gabri (73) şi Perez (89), în timp ce pentru gazde a înscris Patrick Kluivert în minutul 68.Altfel, Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri că, în urma unei convorbiri telefonice între selecţionerul Piţurcă şi Cristian Chivu, s-a ajuns la concluzia că acesta din urmă nu va putea evolua pe 24 martie, împotriva Olandei, dar nici pe 28 martie, cu Luxemburg. Ieri, Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat că toate biletele puse în vânzare pentru meciul cu România (49.000) au fost epuizate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite