Cel puţin 500.000$!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul cu americanul William Joppy va umple serios conturile românului Sâmbătă dimineaţă, de la ora 4.15, Lucian Bute îşi va apăra, în premieră, centura de campion mondial la

Meciul cu americanul William Joppy va umple serios conturile românului

Sâmbătă dimineaţă, de la ora 4.15, Lucian Bute îşi va apăra, în premieră, centura de campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, contra americanului William Joppy. Întâlnirea va avea loc la Montreal Centre Bell, iar cele 12.000 de bilete s-au vândut în numai câteva zile.

La casele de pariuri, românul este văzut ca favorit clar, astfel că a primit o cotă de 1.04 la victorie, în timp ce adversarul său are o cotă de 9.00. În plus, o victorie a lui Bute în mai puţin de nouă reprize, dintr-un total de 12, a primit o cotă de 1.40. Această părere, că românul nu va avea probleme, este împărtăşită şi de către canadieni. "Lucian o să se joace cu Joppy la fel cum se joacă şoarecele cu pisica.

Eu spun că acest meci a fost organizat şi pentru ca Bute să câştige ceva bani adevăraţi, pentru că am auzit că va încasa aproximativ 500.000 de dolari", a scris "maxime" pe formul site-ului boxrec.com. În schimb, preşedintele Federaţiei Român de Box, Rudel Obreja, crede că Bute va avea un meci greu.

"Şansele mai mari sunt pentru Lucian, care este pe val. Joppy este foarte puternic. În plus, s-a bătut cu nume mari şi are o experienţă bogată. În acest sport nu contează vârsta, mai ales că sunt mulţi campioni mondiali care au 39-40 de ani", a spus Obreja, care a adăugat că suma de 500.000 de dolari despre care se zvoneşte că va fi încasată de Bute este mică pentru o luptă la acest nivel.

În altă ordine de idei, întâlnirea Bute - Joppy va putea fi "văzută" doar la Radio România Actualităţi, niciun post de televiziune românesc nu va prelua "live" partida de la Montreal din cauza drepturilor considerate prea scumpe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite