"Doar cu puteri magice le recuperez"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariana Târcă, antrenoarea de la Rulmentul, susţine că doar o minune o poate ajuta să le aibă pe elevele sale pregătite fizic în doar 48 de ore În acest final de sezon, fetele

Mariana Târcă, antrenoarea de la Rulmentul, susţine că doar o minune o poate ajuta să le aibă pe elevele sale pregătite fizic în doar 48 de ore

În acest final de sezon, fetele antrenate de Mariana Târcă vor avea de disputat două jocuri foarte importante, sâmbătă cu Larvik şi luni cu Oltchim.

În urma acestor meciuri, se va putea spune dacă Rulmentul Braşov a avut sau nu un sezon reuşit. Sâmbătă, de la ora 17.15, în direct la Sport.ro, vor disputa returul Cupei Cupelor contra formaţiei Larvik, pentru ca luni să joce cu Oltchim meciul decisiv pentru stabilirea campioanei.

Până atunci însă, Rulmentul va avea de recuperat patru goluri în faţa norvegiencelor pentru a intra astfel în posesia Cupei Cupelor. "Larvik nu este o echipă oarecare, astfel că diferenţa de patru goluri poate să fie greu de recuperat. O să fie un meci extrem de greu, iar acest lucru s-a văzut şi în jocul tur, când am avut parte de un joc de uzură. Sâmbătă, este important să reuşim să dăm gol nu doar de pe atacuri poziţionale", ne-a spus Mariana Târcă, aceasta sperând să le poată da fetelor încrederea că pot obţine trofeul.

"Sper ca prin tactică să le fac să creadă în victorie. Noi ne jucăm şansa, mai ales că nu avem nimic de pierdut", a mai spus fosta mare handbalistă. Din fericire, Rulmentul se va putea baza pe toate jucătoarele în această dispută, chiar şi pe Simona Gogârlă. "Simona a avut o contuzie la umărul stâng, dar am vorbit cu doctorii şi mi-au spus că va fi aptă de joc. Din acest punct de vedere, nu avem probleme", a declarat antrenorul braşovencelor.

Cerere mare de bilete

Interesul braşovenilor pentru jocul cu Larvik este foarte mare, astfel că, la câteva ore după punerea în vânzare a biletelor, care a avut loc marţi, acestea s-au epuizat.

Surpriza a fost foarte mare şi pentru oficialii clubului, mai ales că biletele au avut preţuri destul de piperate: între 30 şi 50 de lei. "Va fi nebunie, aşa cerere mare de bilete nu am văzut niciodată. Vom pune în faţa sălii un ecran imens, pentru ca spectatorii rămaşi afară să poată vedea meciul", a anunţat preşedintele secţiei de handbal de la Rulmentul, Sorin Târcă.

O minune la jocul cu Oltchim

La două zile după returul din Cupa Cupelor, Rulmentul va juca cu Oltchim un meci care va decide campioana, braşovencele fiind mulţumite şi cu un rezultat de egalitate.

Cu toate acestea, braşovencele încă nu se gândesc la această dispută. "Primul meci este mai important. Apoi ne vom gândi la Oltchim. Sper ca un rezultat bun în meciul de sâmbătă să ne dea încrederea necesară pentru a trece de Oltchim", a menţionat Mariana Târcă, care a mai adăugat că doar magia le poate recupera pe fetele sale.

"Să întrebaţi un doctor dacă se pot reface fetele în două zile. Dacă aş avea puteri magice, le-aş recupera. Din păcate, eu nu pot decât să le ajut decât moral", a mai spus antrenoarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite