"Si noi puteam acuza Steaua, dar ne-am abţinut!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

trecut la contraatac.Conducerea clubului a trimis un comunicat Federaţiei Române de Fotbal, prin care solicită ca declaraţiile lui Becali să fie probate: "Ultimele afirmaţii ale lui Gigi Becali,

trecut la contraatac.
Conducerea clubului a trimis un comunicat Federaţiei Române de Fotbal, prin care solicită ca declaraţiile lui Becali să fie probate: "Ultimele afirmaţii ale lui Gigi Becali, făcute într-o emisiune televizată, şi apoi preluate în presa centrală, lezează corectitudinea clubului Dinamo şi a echipelor participante în competiţia internă, a oficialilor, a arbitrilor etc.
În cazul în care clubul nostru se va găsi vinovat, atunci FC Dinamo trebuie sancţionat. Dacă nu, Dinamo cere măsuri drastice împotriva lui Gigi Becali", se arată în comunicat.
"De Rapid de ce nu s-a scris nimic?"
Unul dintre acţionarii liderului Ligii I, Vasile Turcu, nu înţelege de ce au apărut aceste atacuri. "Gigi Becali este prietenul meu. Am mai spus asta. Dar nu pot admite ca dânsul, sau oricine altcineva, să atace clubul nostru fără fundament", ne-a spus Turcu. Omul de afaceri trăieşte momente de confuzie: "Am văzut şi eu acea emisiune, ba chiar am intervenit telefonic. Dar Gigi a vorbit atunci şi de Rapid. De ce mai apoi nu s-a mai scris nimic despre clubul din Giuleşti?", se întreabă retoric Turcu. Apoi, ca şi cum ar vrea să detalieze, tot acesta continuă: "şi dumneavoastră, presa, sunteţi de vină. Păi, de ce scrieţi tot ce se spune pe la televizor? Pe cine deranjează atât de mult parcursul nostru din campionat şi Europa? Preşedintele Mircea Sandu trebuie odată pentru totdeauna să pună piciorul în prag şi să ia măsuri. Cei care fac declaraţii nefondate trebuie să plătească. Nu se mai poate aşa", tună finanţatorul "câinilor".
Decizia le aparţine jucătorilor
Enervat la culme, Turcu spune că şi cei din "ştefan cel Mare" au mai avut dubii în privinţa anumitor partide, din campionatul precedent, dar au preferat să-şi păstreze gândurile doar pentru ei. "Să ştiţi, şi nu vă mint, că jucătorii au decis să nu mai vorbească cu presa. Ei simt că toată munca lor a fost lezată. Ei stau prin cantonamente cel mai mult, ei muncesc, şi au dreptate de data asta. Uitaţi, noi, cei de la Dinamo, nu am mai spus nimic de multă vreme despre adversari, deşi şi noi anul trecut poate am avut dubii asupra unor meciuri jucate de Steaua sau de Rapid, dar nu am zis nimic, pentru că am vrut să ne vedem doar de jocul nostru, de echipa noastră. Dacă pot, să ne învingă pe teren, la fotbal, nu prin culise", a conchis oficialul dinamoviştilor.
Lui Becali nu-i pasă
Demersul celor de la Dinamo nu l-a afectat, se pare, pe Gigi Becali. Finanţatorul Stelei se prevalează de faptul că nu are nicio funcţie oficială în cadrul clubului din Ghencea şi, ca atare, nu poate fi pedepsit de către cei de la FRF.
Deşi este recidivist, Gigi tocmai s-a ales cu o suspendare de 18 luni, nici cei din conducerea federaţiei nu par hotărâţi să mai taie în carne vie, temându-se mai apoi de un "război" la baionetă cu guralivul reprezentant al roş-albaştrilor. În aceste condiţii, cazul pare clasat din start, timpul urmând a şterge până la urmă rănile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite