"Sunt probleme mari la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul general al roş-albaştrilor a recunoscut criza din Ghencea. Aseară, Gigi Becali l-a demis pe preparatorul fizic Hipolitti Locul patru din clasament, pe care a căzut Steaua după

Managerul general al roş-albaştrilor a recunoscut criza din Ghencea. Aseară, Gigi Becali l-a demis pe preparatorul fizic Hipolitti

Locul patru din clasament, pe care a căzut Steaua după remiza de la Constanţa, a tensionat atmosfera în sânul clubului. Managerul general Mihai Stoica a declarat într-o emisiune difuzată pe postul Telesport că echipa traversează probleme destul de mari.

"Steaua nu joacă aşa cum ar trebui, iar suporterii noştri s-au săturat de explicaţii. Este o problemă destul de mare acum", a concluzionat Meme, care a promis sancţiuni exemplare pentru Gigel Coman. "A lovit un adversar şi chiar dacă nu au văzut arbitrii, am văzut noi şi este suficient. Va plăti scump pentru ce a făcut. Dacă în meciurile de până acum am dat vina pe alţii, acum trebuie să căutăm vinovaţii la noi", a precizat oficialul stelist. Se pare că şi relaţiile dintre Meme şi tehnicianul Cosmin Olăroiu sunt tensionate, unul dintre motive fiind chiar Gigel Coman, unul dintre preferaţii antrenorului. Şi patronul Gigi Becali este decis să pună piciorul în prag.

La întoarcerea de la vizita efectuată la Muntele Athos, latifundiarul din Pipera şi-a găsit echipa pe locul patru şi i-a avertizat pe antrenorul Olăroiu şi pe jucători. "Olăroiu e prietenul meu, dar când echipa nu câştigă înseamnă că e depăşit. Cu jucătorii ăştia jucam în Champions League, deci el e vinovat. Dacă după meciul cu Dinamo nu sunt mulţumit de locul în clasament şi de joc, atunci le voi spune unor jucători să îşi caute echipe din vară", a precizat Becali. Primele măsuri ale finanţatorului au fost sistarea primelor jucătorilor şi demiterea preparatorului fizic Fernando Hipolitti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite