Le prieşte la Celje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ultimul antrenament dinaintea partidei de azi cu Slovenia, tricolorii au părut conectaţi deja la miza partidei A devenit deja obişnuinţă ca reprezentanţii mass-media să asiste doar la

La ultimul antrenament dinaintea partidei de azi cu Slovenia, tricolorii au părut conectaţi deja la miza partidei

A devenit deja obişnuinţă ca reprezentanţii mass-media să asiste doar la ultimele 15 minute ale unui antrenament oficial al echipei noastre naţionale de fotbal. La Celje, Victor Piţurcă a respectat tradiţia. Bine, e mult spus că am putut asista la şedinţa de pregătire a tricolorilor. Vreo cinci minute de "miuţă", după care majoritatea jucătorilor a mai făcut uşoare mişcări de streching.

90 de minute. Atât a durat antrenamentul oficial al naţionalei, ultimul înaintea partidei cu Slovenia, programată în această seară de la ora 21.45 (TVR1). Una despre care selecţionerul Victor Piţurcă a spus că este capitală pentru obţinerea calificării la Euro 2008, dacă nu mai vrem să stăm la mâna rezultatelor. Din această mişcare am putut deduce că, pentru meciul de diseară, Piţurcă pare tentat să-i folosească în linia mediană pe nou-venitul Dorel Stoica, alături de Codrea, în timp ce în atac se vor desfăşura Mutu şi Claudiu Niculescu. Nu este exclus însă ca selecţionerul să mai schimbe ceva pe ultima sută de metri. Două lucruri sunt certe. Că nu va juca Goian, suspendat, şi că atacul va reprezenta principala armă a tricolorilor contra slovenilor.

Piţi l-a învins pe Adi Mutu

În timp ce colegii săi termi naseră antrenamentul, Mutu a mai zăbovit pe teren pentru a-i trage la poartă lui Bornescu. Nici Lobonţ nu a fost menajat, acesta fiind pus la încercare de către Petre, Chivu şi Raţ. După ce a asistat, stând pe gazon, la aceste dueluri, Piţurcă a intrat şi el în jocul tricolorilor. Astfel, alături de Mutu şi Chivu, i-a tras şi el la poartă lui Bornescu, miza reprezentând-o cel care înscrie cele mai multe goluri. După ce Chivu a fost eliminat, finala s-a disputat între Piţurcă şi Mutu, selecţionerul învingând şi demonstrând astfel că şi la peste 50 de ani nu şi-a pierdut calităţile de golgheter.

Nu m-aş mulţumi cu patrNu patru puncte din aceste două partide cu Slovenia, dar, chiar de vom învinge în ambele partide, tot nu ar fi de ajuns pentru noi. Depindem şi de rezultatele bulgarilor.
Răzvan Raţ fundaş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite