O prezicătoare berlineză "desfiinţează" Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în faţa propriilor suporteri, în ciuda victoriei spectaculoase din debut.Clarvăzătoarea trăieşte în Berlin şi nu este deloc pasionată de fotbal. Totuşi, în mijlocul nebuniei declanşate

în faţa propriilor suporteri, în ciuda victoriei spectaculoase din debut.
Clarvăzătoarea trăieşte în Berlin şi nu este deloc pasionată de fotbal. Totuşi, în mijlocul nebuniei declanşate de Campionatul Mondial, ea a acceptat să apeleze la "talentul" său, pe care îl are din copilărie, pentru a-i linişti pe compatrioţi. Rezultatul însă i-a îngrozit pe microbişti. "Germania va fi eliminată în optimi sau în sferturile de finală", a precizat prezicătoarea, care i-a analizat pe câţiva dintre internaţionali. "Portarul Jens Lehman va avea o Cupă Mondială de succes, dar va face o greşeală care va umbri totul. Are o secundă de neatenţie, plonjează în partea greşită, iar mingea intră în poartă. Ballack nu are personalitate de conducător. Este prea alintat şi încăpăţânat pentru un lider. Miroslav Klose va avea o Cupă Mondială foarte reuşită, dar îl paşte o accidentare. Sfatul meu: Fii atent pe unde alergi!", a dezvăluit prezicătoarea, care a mai spus că selecţionerul Klinsmann ar putea fi demis după Mondiale. Carmen Haucke - Polat a prezis că naţionala ţării-gazdă va fi zguduită de scandaluri, atât în timpul turneului, cât şi după, provocate de comportamentul copilăresc al jucătorilor. Microbiştii germani care râd de viziunile berlinezei ar putea avea surprize, întrucât 98 la sută din prezicerile sale s-au adeverit.

Italia, campioană mondială
Carmen Haucke-Polat a prezis că Italia va ridica trofeul la finalul Cupei Mondiale. Chiar dacă nu îşi poate explica motivul, ea este sigură că "squadra azzurra" va deveni cea mai bună echipă din lume. "Inspiraţia îmi spune că va fi Italia. Nu-mi pot explica de ce, dar italienii vor câştiga!", a afirmat clarvăzătoarea berlineză. Italia este destul de bine cotată şi la casele de pariuri, unde are şansa a treia la câştigarea competiţiei, după principalele favorite, Brazilia şi Argentina. "Squadra azzurra" a câştigat ultima oară titlul mondial în 1982, când a învins cu 3-1 Germania în finala turneului găzduit de Spania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite