Se pregăteşte de Cupa UEFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul brazilian Ronaldinho a fost vândut de Barcelona la AC Milan, echipă cu care ar putea întâlni în acest sezon pe FC Vaslui Brazilianul a fost cedat definitiv de Barcelona pentru 21 de

Starul brazilian Ronaldinho a fost vândut de Barcelona la AC Milan, echipă cu care ar putea întâlni în acest sezon pe FC Vaslui

Brazilianul a fost cedat definitiv de Barcelona pentru 21 de milioane de euro şi s-a scuzat în faţa fanilor italieni pentru că a ajuns "aşa de târziu la Milan".

În timp ce transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid e încă în dubiu, una dintre telenovelele acestei veri a ajuns la final. Ronaldinho este jucătorul lui AC Milan începând de marţi seară. După cinci sezoane la Barcelona, brazilianul a primit ce şi-a dorit: un transfer la Milano, unde a fost cerut de mai mulţi ani de proprietarul lui AC Milan, Silvio Berlusconi.

Cele două cluburi au negociat marţi până la miezul nopţii, reuşind să ajungă la un acord pentru 21 de milioane de euro şi alte bonusuri, în funcţie de prestaţiile jucătorului în Italia. Ronaldinho ar putea câştiga uşor o cupă europeană cu Milan, mai ales că italienii au ratat un loc de Liga Campionilor şi vor juca în Cupa UEFA, din primul tur, fază în care sunt calificate şi Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni sau FC Timişoara. În primul tur al UEFA ar putea ajunge şi FC Vaslui, care trebuie să treacă de dubla cu Neftchi Baku.

Înlocuit de Hleb

Considerat unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Barcelonei din ultimul deceniu, Ronaldinho a fost vândut cu o sumă mult inferioară ofertelor primite de catalani acum două sezoane. Chelsea şi Milan erau dispuse atunci să cheltuiască şi 80 de milioane de euro pe brazilian, dar au fost refuzate de Barcelona.

Pentru a acoperi postul lăsat liber de Ronaldinho, antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola, are mai multe variante, printre care şi cea a bielorusului Alexander Hleb, care a fost prezentat ieri ca nou jucător al catalanilor. Hleb a venit de la Arsenal şi a costat aproximativ 17 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite