"O să port o mască ca a lui Habibou!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

69 este o cifră cu ghinion pentru Ionel Dănciulescu. În acel minut al meciului cu Universitatea Craiova, scor 4-4, atacantul dinamovist a suferit o accidentare gravă la nas, după o intrare ca

69 este o cifră cu ghinion pentru Ionel Dănciulescu. În acel minut al meciului cu Universitatea Craiova, scor 4-4, atacantul dinamovist a suferit o accidentare gravă la nas, după o intrare ca pe maidan a lui Dilevski. După ce i s-a oprit sângerarea abundentă, el a fost trimis la "Urgenţă" pentru analize amănunţite. Danciu-gol se simţea mai bine ieri, dar era dezamăgit că nu va juca sâmbătă cu Rapid.

Adevărul: Ionel, cum te simţi?

Ionel Dănciulescu: Acum, mă simt mai bine. Mă simt însă obosit. Chiar voiam să dorm puţin înainte să sune telefonul.

- Cât vei lipsi de pe gazon? Sau este sezonul încheiat pentru tine?

- Nu voi juca sigur sâmbătă (n.r. - cu Rapid) şi îmi pare foarte rău, dar voi fi pe teren în derby-ul cu Steaua de peste două etape.

- S-a stabilit exact ce problemă ai la nas?

- Din ce am înţeles şi eu este vorba de o fisură la piramida nazală, dar doctorul (n.r. - Liviu Bătineanu) echipei ştie mai bine.

- Poţi mânca, bea?

- Da, nu am astfel de probleme. Respir bine, repet, doar că resimt puţină oboseală, dar va trece şi asta.

- Ai spus că vei juca contra Stelei, asta înseamnă că vei purta vreo mască?

- Da, sunt nevoit să protejez nasul. Voi juca cu o mască precum cea purtată de francezul Habibou de la Steaua. Am înţeles că se va comanda una, dar nu ştiu de unde.

- Cum a fost faza cu Dilevski?

- Sincer, nu ştiu. Adică, în primă fază nu l-am văzut pe jucătorul craiovean. Apoi, a fost prea târziu, nu l-am putut evita şi m-a lovit în plin cu cotul cred. Imediat am simţit o durere teribilă, dar nu pot spune că m-am speriat chiar dacă sângele şiroia pe faţă. Durerea acaparase sperietura.

- De ce ai venit pe jos de la Spitalul de Urgenţă la stadion?

- Păi am ajuns acolo imediat după accidentare pentru a mi se face o radiografie. Cum acolo am terminat repede treaba, nu mai avea rost să chem o maşină, şi m‑am întors pe jos la stadion, mai ales că eram curios să ştiu şi cât s-a terminat meciul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite