"Nu sunt un playboy. Nu m-am culcat cu Dido"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că, în ultimul timp, a fost cuplat de presa britanică cu tot felul de femei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a răbufnit şi a cerut să fie lăsat în pace Succesele din

Supărat că, în ultimul timp, a fost cuplat de presa britanică cu tot felul de femei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a răbufnit şi a cerut să fie lăsat în pace

Succesele din acest an din Formula 1, şi anume trei victorii în 11 curse şi primul loc în clasamentul piloţilor, nu i-au adus doar bucurii englezului de culoare Lewis Hamilton.

Deoarece a devenit un star peste noapte, iar lumea nu ştia mai nimic despre pilot, Hamilton a intra în atenţia mass-media.

Astfel se face că acesta este urmărit peste tot, iar fotografiile în care britanicul apare cu diverse femei au împânzit tabloidele din Marea Britanie. Supărat din cauza acestui lucru, Hamilton a declarat, înainte de MP al Turciei, că nu este un playboy, aşa că ziariştii ar trebui să-l lase în pace. "Într-o zi am primit o invitaţie pe un vas, unde se aflau şi fetele lui Ojjeh.

Eram un grup de 12-13 persoane, dar în pozele din ziare nu am apărut decât eu cu Sara Ojjeh. Apoi, am văzut că m-am culcat cu cântăreaţa Dido, dar, sincer, nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat vreodată aşa ceva. Vreau să se ştie că nu sunt un playboy", a declarat pilotul britanic.

În altă ordine de idei, Alonso a continuat şi ieri disputa sa cu echipa McLaren, despre care a spus că nu-l răsplăteşte aşa cum se cuvine. "Din decembrie, de când am venit, i-am ajutat foarte mult. Îmi aduc aminte de primul monopost McLaren pe care l-am condus, îmi aduc aminte de rezultatele slabe pe care le-au avut în 2006, iar de le venirea mea performanţa maşinilor s-a îmbunătăţit cu peste o jumătate de secundă pe tur. În schimb, ei nu prea m-au ajutat", a precizat campionul mondial.

Massa pleacă din pole position

Marele Premiu de Formula 1 al Turciei va avea loc astăzi, de la ora 15:00, în direct la TVR 1, iar din pole-position va pleca Massa, fiind urmat de Hamilton, Raikkonen şi Alonso. Brazilianul a reuşit să parcurgă un tur de circuit cu timpul de 1:27.329, fiind cu patru sutimi mai rapid decât britanicul de culoare. Raikkonen şi Alonso nu a au mai reuşit să se bată pentru pole-position din cauza unor erori.

Astfel, primul a făcut o mică greşeală de pilotaj în ultimul tur de pistă, în timp ce ibericul a ales pneuri tari pentru asaltul final. BMW a demonstrat încă o dată că rămâne a treia forţă în Formula 1, adjudecându-şi locurile 5-6 prin Kubica, respectiv Heidfeld.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite