"Va plăti scump!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Victor Piţurcă nu îl iartă pe mijlocaşul Ovidiu Petre pentru cartonaşul roşu încasat în prima repriză a meciului cu Israelul, disputat miercuri seară. Primul meci al echipei noastre

>> Victor Piţurcă nu îl iartă pe mijlocaşul Ovidiu Petre pentru cartonaşul roşu încasat în prima repriză a meciului cu Israelul, disputat miercuri seară.

Primul meci al echipei noastre naţionale din acest an, miercuri seară, cu Israel, la Tel Aviv, scor 0-1, a avut de toate, chiar dacă a avut caracter amical. Un adevărat test, aşa cum îşi dorea selecţionerul Piţurcă. Înfrângerea a fost pusă şi pe seama eliminării lui Ovidiu Petre (minutul 22), care a fost ironizat şi de căpitanul Chivu.

Chiar dacă jocul tricolorilor a scârţâit vizibil contra israelienilor, acesta, ca şi înfrângerea au fost puse în umbră de eliminarea lui Ovidiu Petre. "Îl va costa scump pe Ovidiu Petre acest cartonaş roşu. La echipa naţională n-au ce căuta astfel de gesturi.

Probabil că a făcut-o din cauza nervozităţii", a spus la final selecţionerul. Dacă declaraţia lui Piţi este normală, în schimb a surprins reacţia căpitanului Cristi Chivu, care a comentat ironic gestul mijlocaşului stelist: "Nu ştiu ce a vrut să facă Ovidiu Petre la acea fază, dar el este un fotbalist tânăr şi mai are multe de învăţat. Vine după o perioadă lungă de pregătire centralizată, a stat mult în cantonament, a fost departe de familie, i-au lipsit multe şi astfel devii nervos". Mai împăciuitor a fost Contra, care crede că la faza din minutul 22 şi jucătorul israelian trebuia eliminat.


Ienei: "Românii sunt indisciplinaţi"


Dur în declaraţii a fost şi fostul selecţioner, Emeric Ienei. Acesta este convins că România a pierdut în faţa Israelului din mai multe motive: "S-a adeverit încă o dată că românii sunt indisciplinaţi. Este inadmisibil ca un fotbalist să-şi lase echipa în 10 din minutul 22, chiar dacă nu este 100% vinovat pentru scorul final. Plus că
ne-am învăţat şi cu arbitraje care să ne ajute. Cum ieşim afară şi suntem arbitraţi corect, cum nu mai suntem chiar atât de buni".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite