"Am pierdut scara"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Trică spune că Rapid e singura echipă care ar mai putea sufla titlul echipei sale, imediat ce CFR s-a cocoţat pe locul 1 Revenit în Liga 1 după experienţe în Israel, la Maccabi

Eugen Trică spune că Rapid e singura echipă care ar mai putea sufla titlul echipei sale, imediat ce CFR s-a cocoţat pe locul 1

Revenit în Liga 1 după experienţe în Israel, la Maccabi Tel-Aviv, şi în Bulgaria, la Litex Loveci şi ŢSKA Sofia, Eugen Trică se declară impresionat de noul său club, CFR Cluj, lider detaşat al primei ligi autohtone. Numărul 10 al ardelenilor îl laudă pe brazilianul Didi, golgheterul la zi al echipei.

"Ne-am cocoţat pe primul loc al clasamentului şi am pierdut scara. Nu ştiu dacă ne mai dăm jos", glumeşte Trică, recunoscând totuşi că titlul încă nu e câştigat: "Trebuie să rezistăm la un nivel bun până la final, pentru că ar fi mare păcat să pierdem acest campionat. Principala rivală ar fi Rapidul, dacă bate acum pe Dinamo. Ar mai fi şi Poli Timişoara, care merge bine după ce şefii de acolo şi-au dat seama că nu poţi câştiga meciuri dând din gură".

Mijlocaşul clujean crede că secretul succesului de până acum a fost seriozitatea şefilor lui CFR: "Sunt profesionişti şi ştiu cum să conducă un club. Toate plăţile sunt la zi şi jucătorii nu trebuie decât să joace, mai ales că avem un lot foarte valoros.

Dintre toţi, l-aş remarca pe Didi, sper să nu se supere ceilalţi. Didi ăsta e superfotbalist şi nu m-ar mira să ajungă la un club ca Benfica. De altfel, toţi vor să joace bine, să meargă în Ligă cu CFR-ul şi să intre în vederile unor cluburi ca Benfica sau FC Porto".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite