"Dacă mai pic în cap, mă las"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Drăgulescu va sta trei săptămâni departe de sala de antrenament, iar o eventuală reaccidentare l-ar putea face să se retragă din gimnastică Ultimele Campionate Europene de

Marian Drăgulescu va sta trei săptămâni departe de sala de antrenament, iar o eventuală reaccidentare l-ar putea face să se retragă din gimnastică

Ultimele Campionate Europene de gimnastică desfăşurate la Amsterdam au fost unele cu ghinion pentru cel mai bun sportiv al nostru, Marian Drăgulescu. Dublul campion mondial a căzut practic în cap în timpul exerciţiului de la sol şi a ieşit din calculul pentru medalii. Întors în ţară, "Marocanul" a făcut analize amănunţite şi trebuie să stea trei săptămâni departe de sală.

- Marian, ţi-ai mai revenit după căzătura suferită?

M-am dus să-mi fac un RMN la o clinică particulară de la Piaţa Iancului din Bucureşti, iar de dimineaţă (n.r. - ieri) am discutat cu medicul lotului. După ce s-a uitat peste rezultatele analizelor, mi-a spus că nu este grav. Peste trei săptămâni am să pot reveni la antrenamente. Aşa că sunt în grafic pentru Mondialele din toamnă.

- Ai mai păţit aşa ceva până acum?

Da, în 2001, la o cupă mondială am păţit ceva similar, doar că accidentarea a fost la vertebre şi am avut un hematom urât la mijlocul coloanei. Am stat patru luni atunci pe bară. Acum am scăpat mai uşor. Dar am zis că, dacă mai pic încă o dată în cap, mă las. Sper să nu se mai întâmple însă, iar la Jocurile Olimpice de la Beijing de la anul să-mi îndeplinesc visul: cucerirea medaliei de aur, singura care îmi lipseşte din palmares.

- Altfel, mai simţi dureri?

Încă mă doare rău de tot în jurul gâtului. Doctorul m-a asigurat însă că durerile vor dispărea în zilele următoare. Sper să-mi treacă până sâmbătă, când va fi o zi importantă pentru mine.

- Ceva personal de sărbătorit?

Da. Am botezul celui mic, Richard Alexandru. A împlinit deja şase luni şi am zis că este cazul să nu mai amân. Am vrut să-l botez mai devreme, dar a fost Postul Paştelui şi pe urmă a trebuit să pregătesc Campionatele Europene. Acum am vorbit cu soţia, Larisa, şi ne-am hotărât ca sâmbătă să mergem la biserică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite