Petrescu e noul antrenor al lui Kuban Krasnodar - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre noul antrenor al echipei ruseşti Kuban Krasnodar, valoarea jucătorului Ouon sau părere lui Helder despre România. Printre alte subiecte, Răzvan Lucescu la Unirea nu e variantă SF, iar Hagi crede că Steaua e într-o perioadă delicată.

Petrescu e noul antrenor al lui Kuban Krasnodar. Misterul echipei pentru care Dan Petrescu a părăsit Unirea Urziceni s-a dezlegat. Astfel, surse ProSport au aflat numele echipei unde va antrena fostul tehnician al campioanei. Următoarea destinaţie a românului este echipa de ligă secundă din Rusia, Kuban Krasnodar! Supranumiţi "Cazacii", cei din Krasnodar au retrogradat la finele sezonului trecut din prima ligă rusă, clasându-se pe locul 15, notează ProSport.

Becali spera că va plăti pe jucătorul din Rwanda sub 300.000 de euro
, atât cât ar fi fost stipulat în clauza de reziliere. Cei de la AEL l-au anunţat însă că aşa ceva nu există. Negocierile pentru aducerea fundaşului lui AEL Limassol, Edwin Ouon, la Steaua par a se fi încheiat înainte de a începe. Deşi credea că îl va putea aduce pe fotbalistul din Rwanda pe 300.000 de euro, conform clauzei de reziliere, Gigi Becali a primit o veste-şoc din Cipru. "Cine a spus că doar atât costă Edwin? Dacă vreţi să îl luaţi, nu discutăm sub un milion de euro! De acolo suntem dispuşi să pornim negocierile", le-au transmis conducătorii lui AEL celor din Ghencea, în legătură cu apărătorul care în ianuarie va împlini 29 de ani, potrivit Gazeta Sporturilor.

Rapidistul Helder, îndrăgostit de România. Rapidistul Helder este îndrăgostit de România! Brazilianul a plecat cu un munte de bagaje acasă la Sao Paulo, dar şi cu cadouri pentru toată familia. "Vreau să-i aduc pe toţi să locuiască cu mine la Bucureşti!", a spus fundaşul care a recunoscut că nici femeile din România nu sunt de ignorat, potrivit GSP TV.

Răzvan Lucescu la Unirea nu e variantă SF. Răzvan Lucescu nu e deloc o variantă SF pentru Urziceni. Mircea Sandu îl lasă pe Lucescu să joace rolul de agent dublu - selecţioner şi antrenor la Urziceni, până la vară! Singurul care e impotrivă e Ionuţ Lupescu. Şefii de la Urziceni i-au sunat pe rând pe selectioner şi pe şeful federaţiei. Răzvan Lucescu ar spune da! Mircea Sandu la fel! Aşa că nu sunt motive care să distrugă căsnicia de la federaţie, anunţă Sport.ro. 

Hagi: "Steaua e într-o perioadă delicată". "Regele" fotbalului românesc, Gică Hagi, consideră că fosta sa echipă, Steaua Bucureşti, se află într-o perioadă dificilă, pentru că şi-a pierdut din respect, carismă, din numele mare, dar şi din disciplină. Fostul fotbalist admiră, însă, munca depusă de Basarab Panduru şi Mihai Stoichiţă, pe care o apreciază drept "foarte bună", potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite