Pepe: "Miercuri sunt la Bucureşti!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre venirea lui Pepe Moreno la Bucureşti, propunerea lui Dorinel Munteanu la Koln sau bannerul afişat de fanii Liverpool. Printre alte subiecte, Dragomir crede că Mutu nu trebuie să vină în Liga I, iar Rădoi consideră grupa din preliminariile Euro 2012 în care se află şi Franţa, "noroc".

Pepe: "Miercuri sunt la Bucureşti!". Roş-albaştrii nu vor mai scoate niciun ban din buzunar ca să-l aducă pe columbian. Happy-end pentru Pepe Moreno! Steaua a trimis astăzi în Columbia toate documentele necesare pentru obţinerea vizei jucătorului, inclusiv biletul de avion pentru România. După mai multe zile de negocieri, trupa din Ghencea a reuşit să-l coopteze din nou în lotul său pe Pepe Moreno, acoperindu-şi astfel singurul post pentru care steliştii nu aveau soluţii: înlocuitorul lui Kapetanos, potrivit ProSport.

Dorinel Munteanu l-a propus pe Ioniţă la Koln. Munti e cel care l-a propus pe Ioniţă la FC Koln, nemţii cumpărându-l la sugestia antrenorului de la Oţelul. Transferul iernii în Liga I, Alexandru Ioniţă la FC Koln (20 de ani) pentru 2,5 milioane de euro, s-a realizat la iniţiativa lui Dorinel Munteanu. Fost jucător al "ţapilor", Munti a păstrat legătura cu oficialii germani, care se sfătuiesc cu Dorinel de fiecare dată când vor un fotbalist din Liga I, notează Gazeta Sporturilor.

Fanii lui Liverpool au afişat un banner al Stelei. Fanii lui Liverpool au afişat la derbyul cu Everton un banner cu mesajul "Steaua Bucharest 1986!" Nu doar jucătorii s-au războit pe teren în The Friendly Derby  câştigat cu 1-0 de Liverpool, fanii au avut şi ei duelul lor. Fanii din galeria lui Liverpool au afişat un banner cu mesajul "Steaua Bucharest 1986!" în timpul meciului, aluzie la anul în care Steaua a câştigat Cupa Campionilor, potrivit Sport.ro.

Dragomir: "Dacă Mutu vine în Liga I, e sfârşitul carierei". Preşedintele Ligii Profesoniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că Adrian Mutu nu trebuie să ia în calcul revenirea în Liga I, pentru că, astfel, cariera sa ar lua sfârşit. Şeful LPF a declarat Sport Total FM că "Briliantul" ar putea să cadă pradă tentaţiilor din România şi femeilor frumoase de pe meleagurile autohtone.

Rădoi: "Avem iar noroc să jucăm cu Franţa".
Mirel Rădoi a comentat, la emisiunea Contraatac, de la GSP TV, grupa României din preliminariile Euro 2012, din care mai fac parte Franţa, Bosnia, Belarus, Albania şi Luxemburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite