"Sunt un om disperat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Oţelului susţine că greşelile comise de elevii săi în ultimele etape sunt fără precedent Aflat la capătul unei serii de patru înfrângeri umilitoare în cinci meciuri,

Antrenorul Oţelului susţine că greşelile comise de elevii săi în ultimele etape sunt fără precedent

Aflat la capătul unei serii de patru înfrângeri umilitoare în cinci meciuri, antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, spune că echipa sa a căzut uimitor faţă de startul de campionat.

Adevărul: Domnule Grigoraş, cum comentaţi ultimele meciuri ale Oţelului?

Petre Grigoraş: E greu de găsit o explicaţie plauzibilă pentru situaţia în care ne aflăm. Aşa greşeli individuale şi gafe nu cred că au existat în ultimii 20 de ani în fotbalul românesc. Cel puţin cei trei portari, pe care i-am folosit pe rând, parcă s-au întrecut pentru a greşi mai frumos ca ceilalţi.

- E o diferenţă mare faţă de Oţelul care elimina de curând pe Trabzonspor din Cupa UEFA Intertoto.

- S-ar putea să li se tragă de la acel moment. I-am învins în deplasare pe turci, deşi atmosfera era incendiară acolo şi poate ne-am supraevaluat din acel moment. Şi succesul poate strica o echipă.

- Vâtcă e cel mult rezervă la Steaua. Are şanse să revină la Oţelul?

- S-a convins şi el că mai important e să joci. Când a venit oferta de la Steaua, am ştiut că nu mai putem să-l ţinem. Nu te mai înţelegeai cu el, spunea mereu că e o şansă pe care nu o poate rata. Acum vrea să joace şi, dacă în iarnă nu i se garantează măcar un loc stabil de rezervă a lui Zapata, e foarte posibil să se întoarcă la noi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite