"Ne vom numi Politehnica 1921 Ştiinţa Invest SA"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Iancu a acuzat Federaţia Română de Fotbal că a informat eronat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi a precizat că se va conforma deciziei TAS doar pentru a spăla imaginea

Marian Iancu a acuzat Federaţia Română de Fotbal că a informat eronat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi a precizat că se va conforma deciziei TAS doar pentru a spăla imaginea FRF. "Federaţia nu merită, dar nu pot risca dezafilierea echipei de la federaţie", a explicat Iancu.

Războiul iscat în jurul palmaresului lui Poli Timişoara se apropie de sfârşit. Patronul bănăţenilor, Marian Iancu, a decis să respecte decizia TAS şi să schimbe numele echipei în Politehnica 1921 Ştiinţa Timişoara SA. "Nu ne face plăcere, dar trebuie să ne conformăm, pentru a şterge greşeala FRF care a emis documente false după dezinformările lui Claudio Zambon", a precizat Iancu.

Finanţatorul a spus că palmaresul va rămâne la echipa sa: "FRF şi Curtea de Arbitraj a decis că palmaresul aparţine grupării ASFC Politehnica Timişoara, fondată la 1921 şi care se află în colaborare cu noi.

Această hotărâre este de neatacat, este definitivă, iar avocaţii lui Claudiu Zambon nu au cerut la Lausanne palmaresul echipei. Din fericire, au considerat că îl au". Iancu a spus că se teme pentru viitorul echipei atât timp cât Ionuţ Lupescu va face delegările arbitrilor şi că aşteaptă scuze din partea federaţiei: "Dacă FRF nu face asta, înseamnă că ei acţionează în grup împotriva Timişoarei".

Stadion de 50.000 de locuri, pe Bega

Marian Iancu a anunţat că la Timişoara va fi construit un stadion de 50.000 de locuri. "Îi provoc pe cei de la federaţie. Până anul viitor va fi definitivat proiectul, iar din 2009, se va începe construcţia stadionului şi a unui cartier în jurul lui", a precizat Iancu, cel care a anunţat că slovenul Vrsici a semnat pentru echipa sa. Finanţatorul spune că a primit cele 1,2 milioane de euro pe fundaşul nigerian Emeghara, care este jucătorul Stelei. Fotbalistul însă a ezitat să semneze cu roş-albaştrii. "Dacă nu semnează, să îmi dea Iancu banii înapoi", a replicat finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite