"Avem nevoie de linişte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi a spus că nu i-a promis lui Gigi că-l va folosi pe Rădoi fundaş central, că ar fi mai bine să-l asculte pe el, şi nu pe alţii, şi că echipa nu avea nevoie acum de un asemenea

Gică Hagi a spus că nu i-a promis lui Gigi că-l va folosi pe Rădoi fundaş central, că ar fi mai bine să-l asculte pe el, şi nu pe alţii, şi că echipa nu avea nevoie acum de un asemenea scandal

Hagi a venit, ieri, îngândurat în faţa jurnaliştilor, dar la final a plecat vesel. Şi-a spus punctul de vedere, după care a refuzat să-i fie adresate întrebări. A justificat acest lucru prin faptul că, în acest moment, echipa are nevoie de linişte. Altfel, tot ieri, Steaua a ajuns la un acord cu CFR pentru achiziţionarea lui Surdu.

"Am fost foarte surprins de ce am auzit în ultimele două zile. După părerea mea, nu era momentul unor astfel de discuţii. Fac rău echipei, care se află într-un moment foarte bun.

N-o să-i judec niciodată pe cei care sunt mai sus ca mine, dar nu se poate vorbi că Hagi nu are respect", şi-a început antrenorul speech-ul. "Sunt un tip crescut cu respect şi cred că am demonstrat asta. Eu nu i-am promis lui Gigi că Mirel va juca. Folosirea lui ca fundaş central era doar o alternativă". Hagi nu i-a rămas dator lui Becali şi l-a "înţepat" subtil: "Un om care a fost obişnuit aşa doi ani e greu de schimbat dintr-o dată. Îmi pare rău ca el a folosit într-un fel şi că ascultă foarte mult de cine nu trebuie (n.r. - aluzie la Victor Piţurcă, care i-a spus lui Gigi că Ovidiu Petre trebuie să fie titular). Cred că ar fi mai bine să ne asculte pe noi, echipa, în primul rând".

Hagi a comentat şi relaţia dintre el şi jucători: "Încerc să pun în aplicare ceea ce am învăţat ca jucător la nivel înalt. Vreau disciplină şi concurenţă.

Sunt de acord că unii jucători se supără când nu joacă, dar la Steaua e concurenţă acerbă. Sunt un antrenor care crede că regulile trebuie să primeze în colectiv".

Gigi: "Nu trebuia să promită, ci să facă"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat spusele lui Hagi: "El nu trebuia să promită, el trebuia să facă pentru că i-am spus eu! Eu aş vrea să-l ascult, dar ce să ascult dacă nu ştie?! Viitoarea noastră discuţie nu va mai fi bazată pe grade de rudenie sau prietenie. Va fi una pe faţă. Cât despre felul în care am fost eu obişnuit, îi spun lui Hagi că Becali a fost învăţat cu Steaua campioană, Steaua în semifinalele Cupei UEFA, cu obişnuinţa lui Olăroiu.

Mi-e frică ca Hagi să nu facă o greşeală care să fie fatală echipei". Gigi a recunoscut că sunt probleme între Hagi şi jucători: "Unul din cei cinci care au venit la mine mi-a spus: <> . Tot băieţii m-au chemat să salvez ce se mai poate. Momentan, lucrurile sunt pe o cale cât de cât normală. Ce să facem? Jucătorilor trebuie să le facem poftele, că fără ei suntem nimeni".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite