"Încă n-am realizat nimic!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul golului marcat de Dinamo pe "Olimpico", Ionel Dănciulescu, este îngrijorat de starea de sănătate a colegilor săi şi spune că, deşi egalul cu Lazio este magnific, calificarea se va juca

Autorul golului marcat de Dinamo pe "Olimpico", Ionel Dănciulescu, este îngrijorat de starea de sănătate a colegilor săi şi spune că, deşi egalul cu Lazio este magnific, calificarea se va juca la Bucureşti.

Delegaţia dinamovistă a revenit ieri-dimineaţă la Bucureşti, în jurul orei 5:00. După câteva ore de odihnă, Ionel Dănciulescu, vârful roş-albilor, a acceptat să disece turul cu Lazio. Autorul golului campionilor era foarte fericit, dar şi conştient în aceeaşi măsură că returul de peste două săptămâni, de pe "Lia Manoliu", va fi infinit mai greu.

- Danciu, te aşteptai la un asemenea meci dur pe "Olimpico"?
- Ce să zic? Într-o oarecare măsură, da. Era un meci de Champions League, disputat într-o dublă manşă, cu o miză şi o încărcătură foarte mari pentru ambele echipe. Important este acum să ne recuperăm jucătorii care au probleme medicale pentru returul de la Bucureşti.
- Toată lumea a remarcat lovitura ta de senzaţie cu capul de la gol. A fost o fază exersată la antrenament sau spontană?

- A fost o centrare foarte bună venită de pe stânga de la Pulhac, eu am urmărit mingea şi am decis să o lovesc cu capul. Mingea s-a dus excelent în vinclu. Am simţit o bucurie imensă. Vă spun sincer însă că nu asta contează cel mai mult. Important este că am obţinut o remiză de zile mari în dauna unui adversar de talie mondială.

- Arbitrajul norvegianului Ovrebo cum ţi s-a părut?
- Nu aş vrea să insist pe marginea acestui subiect. Totuşi "centralul" cred că în prima repriză a tras cu italienii, pentru ca în repriza a doua să-şi revină. Norvegianul a dictat în primele 45 de minute multe lovituri libere din apropierea careului de 16 metri. Dacă primeam şi noi câteva, sigur dădea Clau una.

- Dinamo pare totuşi decimată după acest prim meci cu Lazio...
- Sunt foarte mulţi jucători accidentaţi, din păcate. Cel puţin în acest moment. Din ce ştiu sigur, în afara lui Goian, suspendat, în retur nu va juca nici Zicu. Îmi pare rău pentru colegii mei, dar sper să-şi revină cât mai rapid.

- Deşi italienii au avut doi eliminaţi, tot ei au dominat finalul de meci. Crezi că Dinamo putea obţine mai mult de un egal?
- Lazio şi din teren este o echipă foarte puternică, bine organizată. Noi am avut şi câţiva jucători lipsiţi de experienţă şi acest fapt s-a văzut. Dar, una peste alta, rezultatul nostru este magnific, excepţional, senzaţional. Ar fi bine să ne mulţumim cu ce am obţinut. Puteam să şi pierdem, nu? Lobonţ a arătat din nou care îi este valoarea şi a contrbuit din plin la scorul final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite