Mutu, convocat pentru audieri în faţa Comisiei Antidoping pe 3 martie - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre convocarea lui Mutu în faţa Comisiei Antidoping, părerea lui Dragomir despre intervenţia tuşierului sau declaraţiile lui Porumboiu despre "şmecheriile cu asistenţi" pe terenul de fotbal. Printre alte subiecte, Steaua s-a întărit pentru derby-ul de la Cluj, iar Gigi Becali l-a atacat dur pe Augustus Constantin.

Mutu, convocat pentru audieri în faţa Comisiei Antidoping. Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, depistat pozitiv de două ori cu sibutramină, a fost convocat pentru 3 martie, ora 16.00, la Roma, pentru audieri în faţa Comisiei Antidoping, informează site-ul oficial al Comitelui Olimpic Naţional Italian. "Procuroul Antidoping l-a convocat pentru 3 martie 2010, ora 15.00 (n.r. - ora locală), la sediul de la Stadionul Olimpic din Roma, pe fotbalistul Adrian Mutu, în legătură cu rezultatele pozitive ale controalelor antidoping efectuate în 10 ianuarie 2010 şi 20 ianuarie 2010", se arată în comunicatul CONI, citat de BoomSport.

Dragomir: "Intervenţia tuşierului a fost o greşeală majoră". Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit la GSP TV despre greşeala de arbitraj comisă la partida dintre Dinamo şi Universitatea Craiova, scor final 2-1 pentru "alb-roşii". "Implicarea tuşierului este o greşeală majoră. Augustus se îndrepta spre centru, dar s-a răzgândit la semnalizarea arbitrului, potrivit Gazeta Sporturilor.

Porumboiu: "Cele mai mari şmecherii se fac cu asistenţii". Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a explicat la GSP TV faza duelului dintre Cosmin Moţi şi Florin Costea, rămasă nesancţionată de arbitrul Augustus Constantin. "Nu poate fi vorba de altceva decât de 11 metri. Dar trebuie să judecăm faza să vedem dacă arbitrul a greşit cu intenţie. Eu îl apăr pe Augustus Constantin. Este vorba de o fază plecată de la mijlocul terenului, de un sprint al lui Costea. Arbitrul trebuia să fie undeva în stânga, el este însă 15 metri în cealaltă jumătate de teren şi e normal că nu are aceeaşi viteză de deplasare ca a atacantului. Asistentul l-a păcălit cu sau fără bună ştiinţă, dar asta nu îl absolvă pe arbitru şi nici nu îl disculpă pe asistent pentru că s-a amestecat. Cele mai mari şmecherii se fac cu asistenţii", a spus Porumboiu la GSP TV.

Dragomir: "Steaua mai are nevoie de încă 8 jucători". Steaua s-a întărit pentru derby-ul de la Cluj. L-a luat in sfârşit din Cipru pe fundaşul senegalez Tall. Stoichiţă e atacat de agentul Becali că a transferat toţi elefanţii. Steaua l-a împrumutat din Cipru până la vară pe senegalezul Tall. Fundaşul de 24 de ani şi 1,90 poate debuta duminică, în derbyul de la Cluj. Stoichiţă va alege între el şi Parpas fundaşul care-i va lua locul pedepsitului Baciu. "Steaua mai are nevoie de cel puţin 4 jucători, dacă nu de 8", a spus Mitică Dragomir, citat de Sport.ro.

Gigi Becali, atac dur la Augustus Constantin.
Patronul Stelei, Gigi Becali, nu l-a menajat pe centralul partidei Dinamo-Universitatea Craiova, Augustus Constantin, acesta refuzându-le oltenilor un penalty în minutul 12 şi o eliminare a lui Cosmin Moti, la scorul de 1-0 pentru alb-roşii. Conform spuselor finanţatorului roş-albaştrilor, neacordarea unui penalty ar putea avea consecinţe foarte mari în ceea ce priveşte ierarhia finală a unui campionat, potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite