Modelul Hagi în Ghencea - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre modelul Hagi în Ghencea, sacrificiul financiar pe care vrea să îl facă Becali sau oderta columbiană pentru Dayro. Printre alte subiecte, Mutu recunoaşte că a greşit când a plecat la Novi Sad, iar Muntean crede că Adăscăliţei nu e un criminal.

Modelul Hagi în Ghencea. După ce au remaniat organigrama antrenorilor de la Academia de Juniori, conducătorii din Ghencea au dezvoltat şi un plan care să echilibreze bilanţul financiar. Interesant este că modelul pe care îl vor aplica este cel folosit de aproape un an de Gică Hagi la FC Viitorul Constanţa. "Regele" serveşte încă drept exemplu în Ghencea, chiar dacă a plecat cu scandal de la Steaua în urmă cu mai bine de doi ani. Gigi Becali şi angajaţii săi nu s-au sfiit să copieze pas cu pas sistemul, de succes se pare, pe care Hagi l-a instituit la propria academie, scrie ProSport.

Sacrificiu financiar pentru Becali: "Îl aduc pe Ouon cu 500.000 €". Aceasta e promisiunea pe care Gigi Becali le-a făcut-o oamenilor din club, susţinând că va cădea de acord cu conducerea ciprioţilor. Steaua grăbeşte pasul în privinţa achiziţionării primului dintre cei doi fundaşi centrali pe care Becali a promis că-i va aduce sub comanda lui Stoichiţă. Fundaşul rwandez Edwin Ouon e fotbalistul pe care patronul din Ghencea s-a angajat că va reuşi să-l transfere, anunţă Gazeta Sporturilor.

Mutu: "Am greşit doar că nu l-am anunţat pe Răzvan că plec la Novi Sad".
Adrian Mutu a comentat din nou episodul Novi Sad, atunci când, după înfrângerea usturătoare cu Serbia, 5-0, "Briliantul" a plecat de la Belgrad la Novi Sad, la o petrecere a unui controversat om de afaceri, anunţă GSP TV.

Dayro a venit în ţară cu o ofertă din Columbia.
Dayro Moreno a revenit aseară în România şi spune că are o ofertă din Columbia. El vrea să-l convingă pe Gigi Becali să-l lase în Columbia. Dayro Moreno va negocia cu Gigi Becali să-l lase să plece în Columbia. De acolo are o ofertă spune şi impresarul jucătorului, notează Sport.ro.

Muntean: "Nu poţi afirma că Adăscăliţei e un criminal". Antrenorul pachetului de înaintare al echipe naţionale U-20 a României, Mircea Muntean, a fost invitatul lui Mihai Pahontu în emisiunea "Ora de rugby". Cei doi au discutat, printre altele, despre incidentul provocat de pilierul Mihai Adăscăliţei, care şi-a lovit un coleg cu piciorul în faţă, înaintea unui antrenament al selecţionatei "Stejarii Bucureşti", anunţă Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite