BGS Motorsport, o confirmare a valorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul ce tocmai a trecut, pe circuitul Pannonia Ring din Ungaria, a avut loc a 3-a etapă a Campionatului European Alpe Adria, competiţie ce a contat şi pentru Campionatul Naţional de Motociclism Viteză. Conform targetului propus, piloţii BGS Motorsport s-au aflat din nou pe podiumul celor două clase.

La SuperBike, Ionuţ Mistode a obţinut locul 1, devastându-l pentru a doua oară în acest an pe multiplul campion naţional, Ionel Pascotă. Astfel el a reuşit să-şi consolideze poziţia de leader al clasamentului. Cursa SuperBike a fost deosebit de spectaculoasă, cu numeroase depăşiri şi răsturnări de situaţie.

Momentul ce a ţinut spectatorii cu sufletul la gură a fost atunci când, pilotul BGS Motorsport Ionuţ Mistode, a ratat o frânare şi a iesit de pe pistă, această greşeală fiind cât pe ce să-l coste poziţia de leader.



La clasa SuperSport, Petre Pop (BGS Motorsport) a terminat pe poziţia a 3-a, în urma piloţilor timişoreni Ionel Pascotă şi Cătălin Cazacu. De asemenea, o poziţe foarte bună a obţinut şi Ştefan Popescu (BGS Motorsport), el terminând cursa pe locul al 4-lea. Cei doi sportivi, Petre Pop şi Ştefan Popescu au ţinut staff-ul echipei în tensiune datorită depăşirilor şi luptei duse pentru poziţia a 3-a. Managerul echipei, Costin Oprea, a afirmat la un moment dat în timpul cursei „Dacă se lovesc între ei, îi trec la clasa 125 pe amândoi!”.

BGS Motorsport


Până la sfârşitul anului, echipa BGS Motorsport are ca target ocuparea primei pozii la clasa SuperBike şi unul sau chiar două locuri pe podium la clasa SuperSport. La cum s au prezentat sportivii până acum la competiţii, şansele sunt foarte mari să se ajungă la rezultatele aşteptate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite