Le merge excelent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu şi Cristi Chivu au afirmat că trec prin cea mai bună perioadă din viaţa lor. Ambii îşi doresc ca tricolorii să debuteze în 2008 cu o victorie Selecţionerul Victor

Adrian Mutu şi Cristi Chivu au afirmat că trec prin cea mai bună perioadă din viaţa lor. Ambii îşi doresc ca tricolorii să debuteze în 2008 cu o victorie

Selecţionerul Victor Piţurcă pare a se fi decis asupra jucătorului pe care-l va titulariza pe flancul drept, acolo unde avea o dilemă. "Spaniolul" Contra se pare că a avut câştig de cauză, în dauna "olandezului" Ogăraru. În rest, Piţurcă nu mai are surprize în privinţa echipei de start. Tricolorii vor juca diseară cu Israel, la Tel Aviv, în primul amical din 2008. (ora 20.45, TVR1)

Atentatul de luni, din Israel, nu a dat peste cap programul de pregătire a echipei naţionale. Tricolorii au decis să nu iasă deloc din hotel pentru alte activităţi (vizite, cumpărături): "Doar pe plajă, la o scurtă plimbare, am fost", a spus Chivu.

Amicalul este considerat important de către jucători: "Israel ne va da bătăi de cap. Este un meci la fel de important precum unul cu Spania sau Portugalia", a mai spus Chivu. Căpitanul naţionalei şi Adrian Mutu simt că le merge excelent în această perioadă.

"Este cea mai bună perioadă din viaţa mea. Din toate punctele de vedere", a conchis Chivu, completat de Mutu: "Îmi merge foarte bine. Dar ca să câştig Balonul de Aur trebuie să câştig Euro 2008, campionatul în Italia şi Liga Campionilor". În schimb, bătăi de cap are Piţi, care e nemulţumit că are mulţi fotbalişti indisponibili: "Mi-aş fi dorit să-i am în lot pe Daniel şi Marius Niculae, pe Ghionea şi pe Rădoi".

Alertă cu bombă la Tel-Aviv, lângă hotelul naţionalei!

Tricolorii nu au parte de linişte în Israel. După ce luni, cu puţin timp înainte ca ei să ajungă la Tel-Aviv, a avut loc un atentat sinucigaş soldat cu trei morţi, ieri elevii lui Victor Piţurcă au avut iar emoţii. În jurul orei 17:00, a fost dată o alertă cu bombă pe una dintre străduţele din jurul hotelului "Crowne Plaza", unde este cazată naţionala.

Spania - Franţa, meciul zilei

Israel - România nu este singurul amical care se va disputa azi. Pe întreaga planetă sunt programate diverse întâlniri de pregătire. Iată un tabel cu cele mai importante partide:

Spania - Franţa (sport.ro, ora 22.00)
Italia - Portugalia (la Zurich, TVR 2, ora 21.45)
Croaţia - Olanda
Anglia - Elveţia (sport.ro, ora 0.00, înregistrat)
Austria - Germania
Irlanda de Nord - Bulgaria
Irlanda - Brazilia
Cehia - Polonia
Ţara Galilor - Norvegia
Macedonia - Serbia
Turcia - Suedia
Slovenia - Danemarca

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite