Nu sunt mercenar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Cernea l-a ironizat pe managerul Mihai Stoica, deoarece a afirmat că sunt jucători stelişti ahtiaţi după bani Victoria Stelei de la Cluj, 2-1 cu CFR, n-a adus de la sine şi

Portarul Cernea l-a ironizat pe managerul Mihai Stoica, deoarece a afirmat că sunt jucători stelişti ahtiaţi după bani

Victoria Stelei de la Cluj, 2-1 cu CFR, n-a adus de la sine şi multe schimbări în ceea ce priveşte atmosfera din vestiarul campionilor. Cunoscut ca un tip care spune mereu lucrurilor pe nume, portarul Cornel Cernea nu a ezitat să-i mitralieze pe Mihai Stoica şi Mirel Rădoi.

- A fost grea finala campionatului?

- Nu a fost deloc o finală. Sau nu singura. Ne mai aşteaptă şase astfel de finale la fel de grele precum cea de la Cluj. În ultima vreme, am avut parte de foarte multe probleme, accidentări, ghinioane, goluri anulate. Victoria aceasta este însă una de moral.

- Este Steaua acum favorită pentru locul doi?

- Nu putem trage concluzii de acum, dar este bine că am luat aceste trei puncte. Tot aud oameni care spun că noi suntem favoriţi pentru că avem cel mai uşor program. Ştiţi care este problema? Că exact cu astfel de adversari am pierdut puncte. Şi nu mai are rost să intrăm în detalii.

- Mihai Stoica a spus că este tot mai tentat să creadă că la echipă sunt mai mult mercenari decât fotbalişti...

- Păi, iată, că tocmai mercenarii au câştigat în faţa Clujului. Eu nu cred în aşa ceva. Orice echipă are şi meciuri mai bune şi mai slabe.

- Care mai este atmosfera din vestiar? Mirel Rădoi a spus că nu toată lumea s-a bucurat de reconfirmarea lui Olăroiu şi că nu toţi jucătorii din lot au valoare. V-a speriat declaraţia lui?

- Rădoi nu este poliţist ca să ne fie frică de el. Apoi ne motivăm singuri, ştim cum să facem asta. Cât despre reconfirmarea lui Oli, da, ne-a liniştit, pentru că altfel joci şi te pregăteşti când ştii cine e antrenor.

- După evoluţia contra ardelenilor, crezi că vei rămâne titular sau eşti în continuare pe făraş?

- Sunt pe lista neagră de doi ani. Nu-i nicio problemă în acest sens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite