Ne menţinem în grafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Belarus-România 1-3 (1-2) Fericiţi de victoria contra bieloruşilor, tricolorii au declarat că vor să meargă la europenele de anul viitor alături de Olanda Neînvins în ultimele

Belarus-România 1-3 (1-2)

Fericiţi de victoria contra bieloruşilor, tricolorii au declarat că vor să meargă la europenele de anul viitor alături de Olanda

Neînvins în ultimele 12 meciuri oficiale cu naţionala, selecţionerul Victor Piţurcă îşi doreşte ca echipa sa să nu mai părăsească primul loc al grupei G. Şi mai are o dorinţă. Vrea ca locul doi, care duce direct la Euro 2008, să fie ocupat de Olanda.

Piţi îl vede pe Mutu transferat în următoarea perioadă la o echipă mare a Europei. "Am şi suferit în această seară, dar importante sunt cele trei puncte", a mărturisit selecţionerul după meci, adăugând: "Sunt fericit de victorie şi sper să nu mai predăm nimănui primul loc.

Acum, urmează un meci greu, cu Olanda. Suntem în grafic şi sper să nu mai pierdem niciun joc până la sfârşitul anului. În acest moment, consider că olandezii alcătuiesc cea mai valoroasă echipă a grupei şi îmi doresc să ne calificăm împreună la turneul final".

Hamutovski ne urează baftă

Piţurcă a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi marcatori ai României, Mutu şi Dică: "Sunt doi marcatori pursânge, iar aici intervine valoarea lor individuală. Mutu este unul dintre cei mai valoroşi jucători din lume şi sunt convins că va pleca foarte curând la o echipă foarte mare".

Deşi a fost învins de trei ori ieri seară, ex-stelistul Hamutovski a avut puterea să îi felicite pe tricolori. "Baftă! Sper ca România să prindă primul loc în grupă", a declarat bielorusul, care, în mijlocul discuţiei despre partida de ieri, a ţinut să precizeze că îi expiră contractul cu Tom Tomsk în această iarnă, părând dornic să revină în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite