"Nici maseurii nu-l mai suportau pe Hagi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a dezvăluit că fostul antrenor al roş-albaştrilor avea mari probleme de comunicare şi se purta dictatorial în vestiar Prezent joi seara la B1 TV, finanţatorul s-a arătat

Gigi Becali a dezvăluit că fostul antrenor al roş-albaştrilor avea mari probleme de comunicare şi se purta dictatorial în vestiar

Prezent joi seara la B1 TV, finanţatorul s-a arătat iritat că a fost atacat de Hagi, pe care l-a acuzat că prin metodele sale distruge fotbaliştii. Patronul din Ghencea a făcut declaraţii incendiare, spunând că a fost sunat de un prieten al unui antrenor "de la o echipă mare din România", care i-a transmis că acesta ar renunţa la formaţia respectivă pentru a veni la Steaua.

Întrebat dacă antrenorul respectiv este Walter Zenga, Becali n-a mai vrut să facă un alt comentariu. "Zice Hagi mereu că echipa are potenţial. Băi, eşti nebun? Potenţialul a căzut din cer? L-am făcut eu. E posibil ca el să nu poată lucra cu mine, foarte bine, nu mă supăr, dar pentru ce să vorbeşti aşa? Niciodată în viaţa lui n-are cum să fie antrenor, poate doar dacă ia lecţii de psihologie, să mai discute cu oamenii.

Ce a făcut el pentru Steaua? A făcut un bine că a plecat, jucătorilor le era teamă de el", a spus el, adăugând ironic că probabil a aşteptat să-şi dea demisia Jose Mourinho de la Chelsea pentru a pleca şi el. "Credeţi că Mourinho e mai bun ca Piţurcă sau Olăroiu? Daţi-i Chelsea lui Piţurcă sau Olăroiu şi vedeţi ce se întâmplă", a precizat Becali. După ce Hagi a declarat că a intrat într-o cacealma, Becali i-a replicat: "Când l-am vrut preşedinte a fost cacealma?

Când i-am adus jucători de 10 milioane de euro tot cacealma a fost? Puteam să am altă metodă, să-l las să facă ce vrea, să nu mă bag, şi să nu ne calificăm în Ligă. I-am spus mereu ce zic jucătorii despre el, iar el îmi replica: <> ".

Gigi a continuat să-l atace pe naşul său. "Hagi avea un comportament prea dur, putea să mai râdă şi el cu jucătorii. Rău, aşa era comportamentul lui. Dacă jucătorii simţeau că vor câştiga meciuri şi bani cu el, îl iubeau". Gigi Becali a menţionat că a rămas "încremenit" când a văzut că Hagi îl schimbă pe Florin Lovin în timpul meciului cu Slavia Praga şi a dezvăluit că fostul tehnician a făcut asta deşi stafful său i-a sugerat să nu procedeze aşa.

"Şi Ilie i-a spus că a greşit"

"I-am zis lui Adi Ilie: <> . <> , mi-a zis Lovin după meci. Pedrazzini i-a spus de trei ori să nu facă schimbarea, Mache (n.r. - team managerul Marius Ianuli) la fel, preparatorul fizic la fel. Adi Ilie i-a spus apoi că a greşit. El le-a răspuns la toţi: <> ", a comentat Becali. "Nu-l mai suporta nimeni… A venit un maseur de la echipă să-mi facă un masaj că mă durea gâtul şi l-am întrebat şi pe el care e situaţia. Mi-a zis că Hagi îi dădea afară din vestiar. Aşa ceva nu se întâmpla nici pe vremea lui Piţurcă, Zenga, Protasov sau Olăroiu. Hagi avea tot mereu senzaţia că este <> ", a încheiat Gigi.

Olăroiu nu mai vine, Lucescu jr - ofertat!

Cosmin Olăroiu a declarat ieri pentru "ProSport" că nu va reveni în Ghencea. "Îmi pare rău, dar nu pot pleca de la Al-Hilal. Şefii nu-mi dau drumul şi m-au ameninţat că mă suspendă doi ani dacă plec", a anunţat Oli.
Becali s-a reorientat spre antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, menţionând că nu ştie dacă îl va putea convinge pe fostul rapidist să antreneze în Ghencea. Până la o lămurire a situaţiei, Pedrazzini conduce echipa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite