Marica, mesaj pentru Răzvan: "Nu ne putem lipsi de Mutu" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre mesajul lui Marica pentru Răzvan Lucescu, ieşirea în stradă a rapidiştilor pentru antrenament sau părerea lui Ţălnar despre Boloni. Printre alte subiecte, Ghionea a fost dat pe 100.000 euro in Rusia, iar Becali consideră că Boloni nu este stelist adevărat.

Marica, mesaj pentru Răzvan: "Nu ne putem lipsi de Mutu". Apărat de investitori, impresari şi foşti selecţioneri în disputa cu Răzvan Lucescu, Adrian Mutu şi-a găsit un avocat şi în cadrul echipei naţionale. Ciprian Marica, unul dintre oamenii de bază ai selecţionerului, susţine că suspendarea lui Mutu de la naţională e un lux pe care nu ni-l putem permite, scrie ProSport.

Rapidiştii au ieşit la antrenament pe stradă. Giuleştenii visează să iasă campioni, dar fac pregătirea de iarnă printre maşini şi trecători. Alb-vişiniii vor să aducă în Grant al patrulea titlu din istorie şi pentru asta se pregătesc într-un mod inedit. Întrucât zapada era prea mare în baza de pregătire de la Pro Rapid, Nicolae Manea şi-a scos elevii la antrenament în plină stradă, punându-i să fugă pe Strada Laminorului, de la poarta cantonamentului până în Bulevardul Bucureştii Noi, potrivit Gazeta Sporturilor.

Cornel Ţălnar: "Îmi doresc din suflet ca Boloni să vină la Dinamo". Dinamo este la pământ în Belgia, dar este chemat de Borcea să o ridice pe Dinamo. Până şi Ţălnar este de părere că Loţi este soluţia ideală pentru "câini". "Eu l-am mai propus pe Boloni acum un an la Dinamo", a dezvăluit Cornel Ţălnar, anunţă GSP TV.

Ghionea, dat pe 100.000 euro in Rusia. Sorin Ghionea pleacă de la Steaua. El e acum în cantonamentul lui FC Rostov, echipa antrenată de Oleg Protasov. Sorin Ghionea va câştiga 300.000 euro pe an la Rostov şi s-a înţeles pentru 3 ani cu ruşii. "FC Steaua Bucureşti anunţă că a primit o ofertă oficială de tranfer pentru jucătorul Sorin Ghionea din partea clubului FC Rostov, din prima ligă rusă. Jucătorul îşi va negocia, în perioada imediat următoare, termenii contractului, urmând ca un anunţ oficial să fie făcut în curând", se anunţă în comunicatul FC Steaua, citat de Sport.ro.

Becali: "Piţurcă şi Lăcătuş sunt stelişti adevăraţi, nu Boloni".
Patronul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, susţine că nu ar fi deranjat dacă fosta glorie "roş-albastră", Ladislau Boloni, va antrena rivala Dinamo. Finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea l-a atacat, însă, pe tehnician, spunând ca Victor Piţurcă şi Marius Lăcătuş - colegi de generaţie cu "Loţi" - nu ar accepta să pregătească formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, pentru că sunt "stelişti adevăraţi", faţă de Boloni, notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite