Manea îi avertizează pe "câini": "Dinamo, trezirea!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre avertismentul lui Manea la adresa câinilor, stenograma convorbitii dintre Lazăr şi Penescu şi părerea lui Cornel Dinu despre mediatizarea lui Becali.Printre alte subiecte, Mădălin Voicu vorbeşte despre huliganii stadioanelor din România, iar Becali îi cere lui Bucşaru patru jucători, în schimbul datoriei.

Manea îi avertizează pe "câini": "Dinamo, trezirea!"

Rapidiştii se distrează pe seama declaraţiilor superoptimiste venite în ultimele zile dinspre Ştefan cel Mare în jurul derby-ului de duminică seara, scrie Gazeta Sporturilor. Vicepreşedintele Nicolae Manea nu înţelege de unde atâta exuberanţă alb-roşie. "Dinamoviştii au ratat ocazia să ne bată cu 3-1, cum anunţă că ar avea de gând acum. Trebuiau să-şi facă astfel de calcule înaintea meciului de pe terenul lor. În Giuleşti e mai greu să vină Dinamo să ne bată la scor. Mai bine să facă un duş rece ca să se trezească, astea-s vise!" e de părere Manea.

Lazăr către Penescu: "Să-l baţi pe îngâmfatul ăsta de Mititelu, f... în gură!"

Oltenii se tem de ce e mai rău la partida de sâmbătă, cu Internaţional, scrie Prosport. Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a declarat încă de acum o lună că se fac jocurile ca o echipă să scape de retrogradare, nominalizând chiar formaţia finanţată de Benone Lazăr. Suspiciunile sunt alimentate şi de stenograma unei convorbiri telefonice între Cornel Penescu şi Benone Lazăr. "Bă, tu să-l baţi pe îngâmfatul ăsta de Mititelu, f*** în gură! Să nu te bată ăsta aici. Ştii că din cauza lui, dacă, dacă-l luai la început...Te-ai apucat tu să dai meciul la el acasă, să râdă el la televizor", i-a zis Lazăr lui Penescu.

Cornel Dinu: "Gigi e filmat cu tron de aur, e o ruşine!"

Cornel Dinu este de părere că în ciuda calităţilor de care dă dovadă Gigi Becali în ceea ce priveşte relaţia sa cu fotbalul, modul în care acesta este mediatizat reprezintă o ruşine pentru societatea românească. "Gigi e un băiat senzaţional, e sufletist, e puternic, vine la Palat, vin băieţii şi îl filmează cu tron de aur, dar e o ruşine, e o decadenţă infernală, unde am ajuns? Şi atunci ce mai vreţi de la fotbal? Nu vedeţi în ce hal de degradare a ajuns societatea românească?", a declarat Cornel Dinu pentru Sport Total FM.

Mădălin Voicu: "România a devenit pepiniera neamurilor proaste"

Mădălin Voicu i-a atacat dur, la GSP TV, pe huliganii stadioanelor din România, spunând în acelaşi timp că şi forţele de ordine au vina lor. "De ce se întâmplă lucruri abominabile pe stadioanele noastre? Din două motive: s-a denaturat ideea de suporter, iar organele de ordine nu sunt capabile şi nu reuşesc să ţină sub control ceea ce se numeşte act sportiv. Din cauză că România a devenit un fel de pepinieră a neamurilor proaste, unde huligani, aşa-zişi suporteri care vin să se bată, nu vin să vadă meciul, chestia asta a fost concepută ca un fel de răzmeriţă în rândul suporterilor", a spus Mădălin Voicu.

De ce îl vor fanii pe Frunză la Steaua!

Patronul fantomă de la Urziceni, Bucşaru a aflat că Becali îi cere în contul datoriei de milioane - 4 campioni de la Urziceni - Galamaz, Bilasco, Frunză şi Onofraş. Dacă ar veni în Ghencea, Frunză ar fi iubit de fani. Pentru că anul trecut, când a luat titlul cu Urziceni, a râs de Dinamo şi de Borcea. "Fotbaliştii nu sunt oi să-i vindem fără acordul lor. Datoria mea către Gigi n-are nicio treabă cu echipele noastre - Urziceni şi Steaua" - spune Bucşaru, citat de Sport.ro.






Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite