La mâna lui nenea Iancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria de la Galaţi, Steaua joacă diseară în Ghencea un alt meci decisiv contra lui Poli Timişoara. Bossul bănăţenilor promite însă să-i încurce pe roş-albaştri în lupta

După victoria de la Galaţi, Steaua joacă diseară în Ghencea un alt meci decisiv contra lui Poli Timişoara. Bossul bănăţenilor promite însă să-i încurce pe roş-albaştri în lupta pentru titlul de campioană

Roş-albaştrii trebuie să câştige zece puncte din ultimele patru etape pentru a fi siguri de titlul de campioni. Primul obstacol este Poli Timişoara, care prin vocea patronului Marian Iancu a avertizat că ţinteşte doar victoria în Ghencea. Pentru partida transmisă în această seară de Kanal D, de la ora 20.30, steliştii trebuie să găsească un înlocuitor pentru Dică, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Timişorenii vin cu ambiţii mari în Capitală, unde antrenorul Duşan Uhrin crede că echipa sa poate obţine o victorie. "Ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru că Steaua nu a pierdut de mult timp, iar noi am avut ghinion în ultimele etape.

Vom încerca să ne facem jocul. Vor fi schimbări în alcătuirea formaţiei, iar cei care vor juca vor trebui să arate că merită şansa oferită. Mă gândesc că Steaua poate fi bătută", a spus Duşan Uhrin. Patronul lui Poli, Marian Iancu, doreşte ca echipa sa să oprească şirul de victorii al Stelei şi spune că un rezultat de egalitate în Ghencea nu îl mulţumeşte.

Dayro, în locul lui Dică

Roş-albaştrii nu pot conta pe golgheterul echipei, Nicolae Dică, suspendat pentru cumulul de cartonaşe galbene. În locul său va fi folosit columbianul Dayro Moreno, cel care în ultimul timp şi-a pierdut postul de titular în echipa lui Marius Lăcătuş.

De asemenea, şi Adrian Neaga poate reprezenta o soluţie pentru înlocuirea lui Dică, mai ales că Rică a avut evoluţii încurajatoare în ultimele etape. Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, pare să nu fie prea îngrijorat de meciul din această seară, el declarând că singurul meci de care se teme este cel cu Universitatea Craiova.

Mititelu e stelist înaintea meciului direct

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că nu vrea ca CFR Cluj să devină campioană. "Grandomania celor de la CFR este de nedescris. De ce să spun minciuni că vreau să fie CFR campioană? Îmi place ideea conform căreia Craiova e campioana provinciei şi ultima echipă care a câştigat titlul din afara Capitalei.

Apoi, cei de la CFR ne-au făcut numai rău. Şi la acel 5-1 din turul campionatului trecut, Mureşan zicea că Universitatea are o echipă slabă, cu copii fără talent. Cum spune acum că singura lor şansă vine de la Craiova?

Cum are curajul să aştepte minuni de la o formaţie slabă? În plus, în campionat ne-au furat cu arbitri, Steaua nu ne-a făcut niciun rău niciodată!", a declarat Adrian Mititelu, care îi avertizează pe clujeni să-şi ceară scuze pentru un presupus blat cu Dinamo în 1973: "Dacă nu-şi cer scuze public până joi, bag echipa de tineret cu Steaua!"

>> În România postdecembristă au fost două cazuri celebre: "Ţigareta" şi "Bricheta". Truţulescu a fost arestat, iar Deaconu - premiat".
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite