"Nu m-am decis încă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu a spus că nu a vorbit cu George Copos despre viitorul său ca antrenor la Rapid În ciuda zvonurilor tot mai insistente din ultima perioadă, Constantin Zotta, preşedintele

Răzvan Lucescu a spus că nu a vorbit cu George Copos despre viitorul său ca antrenor la Rapid

În ciuda zvonurilor tot mai insistente din ultima perioadă, Constantin Zotta, preşedintele Rapidului, crede că sunt şanse foarte mici ca Daniel Niculae să ajungă la Rapid.

Până la finalul sezonului, Rapid mai are de jucat două meciuri, unul în campionat şi unul în Cupa României (finala), astfel că în jurul echipei au început să apară tot felul de zvonuri cu privire la antrenorul ce va sta pe banca tehnică din sezonul viitor. Boloni, Hizo, Sabău, Viorel Moldovan au fost numele cele mai vehiculate, dar Lucescu jr a afirmat într-o emisiune televizată că nu a discutat cu George Copos despre plecarea sa de la Rapid. "Am vorbit cu Copos sâmbătă seara în timpul desfăşurării finalei Cupei Angliei dintre Chelsea şi Manchester. Eu nu i-am spus domnului Copos nimic despre plecarea mea de la Rapid, este doar un scandal provocat de presă. Eu cu domnul Copos avem o înţelegere să discutăm după ultimul meci oficial", a spus tehnicianul.

Zotta a confirmat că a fost ofertat de Steaua

Altfel, alb-vişiniii ar putea să-i piardă din vară pe Zicu, Viorel Moldovan şi Dănuţ Perjă, cărora le expiră contractele.

"Zicu este la final de contract, care în vară expiră. Ne dorim foarte mult să rămână, însă este foarte greu. Facem demersurile necesare pentru a rămâne în Giuleşti, dar este posibil ca Zicu să joace în străinătate, cu toate că noi încă nu am cedat. Domnul Copos se va întâlni din nou cu patronul lui Inter în vederea transferului, însă şansele sunt reduse. Perjă sigur va continua la Rapid, am vorbit deja cu el", a precizat Zotta, care a adăugat că sunt şanse extrem de mici ca Daniel Niculae să revină în Giuleşti.

Oficialul giuleştenilor a confirmat ieri că a avut o ofertă de a merge în Ghencea, dar nu a dorit să spună dacă va face acest pas din vară. "A fost acea declaraţie a domnului Copos după Adunarea Generală care a urmat meciului nostru cu Dinamo, în care a spus că ar fi avut un moment în care a vrut să îmi ceară demisia, din cauza arbitrilor străini. Am avut mai multe oferte de a părăsi Giuleştiul, iar una dintre ele a fost de la Steaua", a precizat preşedintele Rapidului.

Îngheţata Viola, lansată pentru finala Cupei

Un membru din Comitetul Director al lui Poli Timişoara, Alin Popoviciu, care deţine o fabrică de îngheţată, a anunţat că va lansa pe piaţă un sortiment de îngheţată în culorile alb-violet, cu ocazia finalei Cupei României, cu Rapid, de la 26 mai. Noul produs va purta denumirea de Viola şi se va comercializa în pahare transparente cu capac violet, cu preţuri cuprinse între 1 şi 1,5 lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite