Toată lumea este cu ochii pe vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dată la patru ani, lumea asistă la spectacolul unic al Jocurilor Olimpice. Nici de la ediţia din acest an vedetele nu vor lipsi, nume grele ale sportului mondial venind la Beijing ori să

O dată la patru ani, lumea asistă la spectacolul unic al Jocurilor Olimpice. Nici de la ediţia din acest an vedetele nu vor lipsi, nume grele ale sportului mondial venind la Beijing ori să îşi apere titlurile olimpice, ori să se încununeze cu un titlu unic în această viaţă.

Tenisul propune un duel de vis între spaniolul Rafa Nadal şi elveţianul Roger Federer, o dispută ce a atins apogeul chiar la jumătatea acestui an. Atletismul, cel mai urmărit sport la Jocurile Olimpice, va avea un duel de zile mari în cursa masculină de 100 de metri, între jamaicanii Usain Bolt, Asafa Powell şi americanul Tyson Gay. Nu trebuie uitaţi nici cei care se luptă cu ei înşişi pentru doborârea recordurilor mondiale.

Rusoaica Elena Isinbaieva (foto) promite că va modifica recordul la săritura cu prăjina. Dacă îşi va atinge ţinta, americanul Michael Phelps îl va depăşi pe compatriotul său Mark Spitz, înotătorul cu cele mai multe victorii la o singură Olimpiadă (şapte la Jocurile Olimpice de la München). Lumea va fi însă cu ochii aţintiţi şi spre spectacol, pivotul din NBA Yao Ming fiind unul dintre chinezii cu cel mai mare capital de popularitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite