Toată lumea îl apără pe Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aţi uitat că suntem în silenzio stampa. Nu avem voie să vorbim în aeroport", a răspuns, molcom, căpitanul "roş-albaştrilor". "Dar despre echipa naţională şi turneu?", au insistat

Aţi uitat că suntem în silenzio stampa. Nu avem voie să vorbim în aeroport", a răspuns, molcom, căpitanul "roş-albaştrilor". "Dar despre echipa naţională şi turneu?", au insistat jurnaliştii. "Nu pot. Suntem în silenzio stampa", a continuat jucătorul. Alături, Nicoliţă&Co. dădeau declaraţii pe bandă rulantă, încercând să justifice ieşirile necontrolate ale vedetei Adrian Mutu. "Fără Mutu este foarte greu. Sper să nu se mai repete", a spus stelistul. El a fost completat de rapidistul Buga: "A fost greu fără Mutu. Este un jucător de valoare şi sper să-l avem în continuare alături de noi. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar am înţeles că s-au certat", a declarat atacantul. Chiar şi directorul cu relaţiile internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a sărit în ajutorul "Briliantului". "Nu există naţională fără Mutu. Nu este nici prima şi nici ultima oară când un jucător lipseşte de la un meci. Nu este cazul să se repete scenariul Mirel Rădoi. În timpul unei partide sunt momente când nu îţi iese jocul şi nu te mai controlezi. A fost un moment care nu-l caracterizează pe Mutu", a afirmat Florin Prunea.

Rapidiştii şi steliştii s-au avut ca fraţii
În cele din urmă, din aeroport ies, agale, Coman şi Niculae. "A fost o experienţă plăcută. Marele regret este că nu am învins Columbia. La prima partidă însă, am fost daţi peste cap de diferenţa de fus orar", au fost primele cuvinte ale lui Niculae, care s-a referit şi la relaţia cu jucătorii stelişti. "La echipa naţională nu contează la ce echipe jucăm, important este să lucrăm cât mai bine împreună. De data asta, ceilalţi au muncit, iar rapidiştii au marcat", a mai spus atacantul Rapidului, care s-a arătat sceptic în ceea ce priveşte depunctarea echipei Steaua în urma scandărilor rasiste de după meciul cu Sportul, pe aceeaşi lungime de undă fiind şi portarul. "A fost un turneu benefic, cu meciuri grele, iar acum ne-a ajuns oboseala. În ceea ce-i priveşte pe stelişti, dacă au greşit este normal să fie depunctaţi", a declarat Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite