"Sunt lucruri bune in programul lui Popescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionut Lupescu, noul director general al FRF, si-a moderat discursul si vede in Adalbert Kassai omul potrivit pentru coordonarea Diviziilor B si C, chiar daca pana acum o luna il critica dur, direct

Ionut Lupescu, noul director general al FRF, si-a moderat discursul si vede in Adalbert Kassai omul potrivit pentru coordonarea Diviziilor B si C, chiar daca pana acum o luna il critica dur, direct sau indirect.
- Mircea Sandu a repetat de mai multe ori ca vei avea nevoie de avizul sau pentru proiecte. Ce presupune functia ta, doar sa redactezi acte?
- E normal sa semneze si el. Contractul nostru asta presupune. Sa fie nevoie de contrasemnatura. Mircea Sandu nu va putea, de exemplu, sa faca ceva daca nu va avea semnatura mea si nici eu fara a lui.
- Ai criticat de nenumarate ori fotbalul intern. Adalbert Kassai se ocupa in continuare de aceste aspecte. Il vei critica daca lucrurile vor merge la fel de prost ca si pana acum?
- Nu pot sa ma ocup de toate, iar in plus Kassai, care e secretarul general al FRF, este cel care se pricepe mai bine la rezolvarea problemelor din Diviziile B si C. Vom fi o echipa si normal ca imi voi spune si eu punctul de vedere.
- Ti-ai manifestat in dese randuri rezervele fata de programul lui Popescu. Nu ai spus insa nimic despre cel al lui Mircea Sandu. Este acesta mai bun?
- Da, l-am criticat. Acum pot sa spun ca apar, in ambele programe, idei care merg imprumutate si dezvoltate.
- Salariul a ramas la 1.000 de euro?
- Da. Doar atat. Oricum am spus-o, si o repet, nu asta conteaza.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite