"Nu mă mai lăudaţi, că mi se urcă la cap!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul Alexandru Tudor a fost promovat de UEFA în Premier Class` şi va putea fluiera în grupele Champions League Cinci ani au trecut de când România nu a mai avut un reprezentant între

Arbitrul Alexandru Tudor a fost promovat de UEFA în Premier Class` şi va putea fluiera în grupele Champions League

Cinci ani au trecut de când România nu a mai avut un reprezentant între cei mai buni 55 de arbitri ai Europei. Sorin Corpodean a mai fost în Premier Class, dar a arbitrat un singur meci de Liga Campionilor, Auxerre - Borussia. Alexandru Tudor (36 de ani) este considerat cel mai bun "fluieraş" român.

Vestea că Alexandru Tudor a fost promovat din Second Class o treaptă superioară nu surprinde. Asta datorită influenţei de care se bucură Mircea Sandu, preşedintele FRF, la UEFA, dar şi faptului că arbitrul a fost ferit de scandaluri în ultima perioadă.

Cel poreclit Brad Pitt aşteaptă anunţul UEFA: "Este o chestiune de care nu am auzit în mod oficial. Oricum, dacă va fi aşa, nu este un merit al meu, ci al arbitrajului românesc şi nu numai", ne-a spus Tudor. El a continuat apoi: "Plus că vă rog să nu mă mai lăudaţi, că mi se urcă la cap. Nu pot să spun nimic despre Premier Class. Eu, deocamdată, sunt Alexandru Tudor, care arbitrează Poli Timişoara - CFR, spre exemplu".

Arbitri români, în 2008

Elite Class (faze avansate Liga Campionilor, meciuri importante în preliminarii, turnee
finale) - niciunul

Premier Class (meciuri în grupele Ligii, faze avansate în Cupa UEFA) - Alexandru Tudor

Second Class (cel mult turul 2 preliminar al Ligii, grupe Cupa UEFA) - Cristi Balaj, Sorin Corpodean, Gheorghe Constantin jr

Third Class - Alexandru Deaconu

Fourth Class - Sorin Bogaciu, Ovidiu Haţegan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite