Fraţii Karamyan: "Era să murim în aer!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre zborul fraţilor Karamyan, contractul lui Gigel Bucur cu echipa din Rusia sau problemele dintre Becali şi Mititelu. Printre alte subiecte, Pepe Moreno ar veni şi pe jos la Steaua, iar Chivorchian este convins că va avea un retur greu.

Fraţii Karamyan: "Era să murim în aer!". Artiom şi Arman Karamyan au trecut prin momente groaznice în Antalya. Albi la faţă din cauza fricii pe care au simţit-o în aer, cei doi armeni şi-au revenit cu greu. Peste regiunea turcă s-a abătut ieri după-amiază un adevărat taifun, de-ai fi zis că e sfârşitul lumii. Era aproape imposibil de condus un automobil pe austostradă, dar un avion printre norii brăzdaţi de tunete şi fulgere... "Nu mai pot, îmi e rău. Era să murim acolo în aer", au fost primele vorbe ale lui Artiom Karamyan atunci când a dat cu ochii de Cătălin Făinişi, ofiţerul de presă al Stelei, cel care i-a aşteptat la aeroport, potrivit ProSport.

Gigel Bucur e rus cu acte în regulă. Gigel Bucur a bătut palma cu echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, iar Poli va încasa 1,8 milioane de euro pentru transfer. Poli şi-a pierdut golgeterul pentru retur, dar şi-a conturat bugetul. Atacantul Gigel Bucur s-a înţeles cu ruşii de la Krasnodar, care vor achita Timişoarei 1,8 milioane de euro pentru transfer. "Transferul se va face, în proporţie de 99 la sută e rezolvat. Mai sunt mici detalii de pus la punct, dar nu vor fi probleme", a spus Gigel Bucur, citat de Gazeta Sporturilor.

Becali s-a supărat pe Mititelu
: "Nu vreau să mai am nicio legătură cu tine". Gigi Becali îl condamnă pe Adrian Mititelu pentru atitudinea sa vizavi de cazul Penescu. Mai mult, patronul Stelei îi reproşează preşedintelui Craiovei şi că nu s-a ţinut de promisiune atunci când a spus că-l va lua înapoi pe Ionescu la Craiova dacă mijlocaşul nu confirmă în Ghencea, anunţă GSP TV.

Pepe Moreno la Steaua? "Vin şi pe jos! Să mă sune!".
Vestea că Steaua îl vrea înapoi pe Pepe Moreno a ajuns şi la personajul principal. Atacantul columbian a aflat de la Sport.ro că şefii Stelei îl caută. "Vin şi pe jos ! Să mă sune !" - spune Pepe Moreno. Doar un retur a jucat columbianul la Steaua, pentru care a dat 5 goluri în 15 meciuri. Argăseală spune că i-a trimis un SMS lui Pepe Moreno, însă columbianul a rămas surprins că Steaua se interesează de el, potrivit Sport.ro.

Chivorchian: "Suntem conştienţi că vom avea un retur greu".
Preşedintele grupării FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a vorbit despre perioada de pregătire în care se alfă elevii lui Ioan-Ovidiu Sabău şi despre aşteptările avute în ceea ce priveşte returul de campionat. "Suntem în al doilea stagiu de pregătire. În primul s-a pus accentul pe fizic, iar acum pe cea tehnico-tactică şi jocuri de verificare. În ceea ce priveşte aceste amicale, obiectivul nostru nu a fost să câştigăm, ele permit antrenorului să vadă jucătorii la lucru, iar fotbaliştilor să se autoanalizeze", a declarat Gheorghe Chivorchian pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite