Steaua şi Dinamo se războiesc pentru fraţii Karamian - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre războiul dintre Steaua şi Dinamo pentru fraţii Karamian, părerea lui Rică Răducanu despre evoluţia Rapidului sau declaraţiile lui Dragomir despre primul loc în clasament. Printre alte subiecte, Daminuţă vrea să ia titlul cu Dinamo, iar Traore nu pleacă de la CFR Cluj.

Steaua şi Dinamo se războiesc pentru fraţii Karamian. Imediat ce Marian Iancu a declarat că a reziliat contractele cu fraţii Karamyan, pe fir au intrat steliştii. Prin învăluire au lucrat rivalii din "Ştefan cel Mare", care l-au împuternicit pe Cristi Borcea să rezolve mutarea în tabara "câinilor". Între FC Timişoara şi fraţii Karamyan nu mai există compatibilitate, iar viitorul nu va mai coincide în acelaşi mod pentru ambele părţi, scrie ProSport.

Rică Răducanu crede că locul 1 e un obiectiv cam îndrăzneţ pentru Rapid. Rică Răducanu crede că locul 1 e un obiectiv cam îndrăzneţ pentru Rapid şi îi sfătuieşte pe giuleşteni să se întărească urgent pe benzi. Lotul Rapidului nu-i lasă senzaţia lui Rică Răducanu că alb-vişiniii au şanse reale să iasă campioni la finalul acestui sezon, notează Gazeta Sporturilor.

Dragomir: "Dacă Steaua pune mâna pe Karamieni, fac pariu că ia titlu".
Invitat special la emisiunea Contraatac de la GSP TV, Dumitru Dragomir a susţinut că are în Liga 1 cei mai diplomaţi preşedinţi cu putinţă. Mai mult, preşedintele LPF e de părere că fraţii Karamian, cei mai buni jucători ai Timişoarei în opinia sa, ar garanta titlul Stelei dacă ar junge în Ghencea. 

Daminuţă: "Îi dau foc în retur!".
Când o sa explodeze bomba nucleară o să câştige Dinamo campionatul. Venit de la Inter, Daminuţă e gata să detoneze bomba în acest an. A mai transferat Dinamo o bombă nucleară, pe Daminuţă - a râs fostul căpitan al lui Dinamo, Giani Kirita. Dinamo e la 7 puncte de primul loc, iar Daminuţă a băgat la cap mesajul lui Borcea - titlul vine după victorii în primele 5 etape, notează Sport.ro.

Traore nu pleacă de la CFR Cluj.
Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a explicat că atacantul Lacina Traore nu va părăsi clubul cel puţin până în vara acestui an, fiind foarte mulţumit de evoluţia ivorianului în amicalul câştigat de elevii lui Andrea Mandorlini cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Kapfenberg", a spus Mureşan, potrivit Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite